26 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 198 bin TL'ye arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 198 bin TL'ye arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyen vatandaşlar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki son ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 198 bin TL'ye arsa satacak.



Yeni bir arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanları da yayımlandı.

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Nevşehir ili, Merkez ilçesindeki imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak tan 198 bin TL ye arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, satışa çıkarılan imarlı arsa Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Alacaşar Köyü'nde yer alıyor.

İhale tarihi de yayımlanan konut alanı imarlı arsanın taşınmaz numarası 50010111193 şeklinde açıklandı. Yine aktarılan resmi detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 860,78 metrekare.


Geri Dön