23 / 04 / 2024

Ucuz arsa arayanlar dikkat! Bu fırsatı kaçırmayın!

Ucuz arsa arayanlar dikkat! Bu fırsatı kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir'de yer alan arsayı da satışa çıkardı.



Yeni bir arsa sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanını da yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihaleler arasında Nevşehir ili, Merkez ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Ucuz arsa arayanlar dikkat! Bu fırsatı kaçırmayın!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki son dakika detaylarına göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Alacaşar Köyü'nde bulunuyor.

İhale tarihi de açıklanan konut alanı imarlı arsanın taşınmaz numarası 50010111193 olarak açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 860,78 metrekare.


Geri Dön