24 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın! 

Arsa yatırım yapmak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.



Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldürmeyi sürdüren ve imarlı ve imarsız arsalar için ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların radarına giren Ağustos ayı ihale ilanlarını da resmi web sitesi üzerinden yayımladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yayımlanan satış ihaleleri arasında İstanbul ili, Sancaktepe ilçesinde yer alan imarlı arsa da bulunuyor.

Milli Emlak tan İstanbul da arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın! 

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan son dakika bilgisine satışa sunulan konut alanı imarlı arsa İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde bulunuyor. 

İhaleye çıkarılan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 69020101109 olarak belirlendi. Söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 128,39 metrekare.


Geri Dön