29 / 03 / 2024

Artvin Arhavi OSB'de son durum!

Artvin Arhavi OSB'de son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yeri onaylanan ve Yemişlik Mahallesi’nde kurulacak olan Artvin / Arhavi Organize Sanayi Bölgesi için müteşebbis heyetinin oluşturulması çalışmaları devam ediyor.




Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yeri onaylanan ve Yemişlik Mahallesi’nde kurulacak olan Artvin / Arhavi Organize Sanayi Bölgesi için müteşebbis heyetinin oluşturulması çalışmaları devam ediyor.  Konu ile ilgili olarak Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıda müteşebbis heyeti için son aşamaya gelindi.


Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıya Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İl genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim ve Oda Meclis Başkanı Serkan Ergin yer aldı.


Toplantıda müteşebbis heyeti oluşturulması için son aşamaya gelinirken, Artvin / Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin gelecekteki iş ve işlemleri hakkında görüşmeler yapıldı.


Arhavi / Yemişlik Mahallesi’nde kurulacak olan Arhavi Organize Sanayi Bölgesi ile Artvin’in ve Arhavi’nin önemli bir projesi daha hayata geçirilmiş oluyor. İmar plan çalışmalarının da başladığı proje, vatandaşlar tarafından da sevinçle karşılanıyor.



Arhavi Belediyesi



Geri Dön