26 / 04 / 2024

Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi açıldı!

Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artvin Belediyesi, Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi'ni hizmete açtı.



 

Artvin Belediyesi tarafından restore edilen tarihi hamam “Artvin Belediyesi Gençlik Kültür Sanat Evi” olarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Artvin Belediyesi'nde yer alan habere göre, Artvin Çarşı Mahallesi’nde restore edilerek Gençlik Kültür Sanat Evi’ne dönüştürülen tarihi yapı gençlerin müzik, tiyatro eğitimi faaliyetlerini gerçekleştirip, kitap okuyup ders çalışabilecekleri bir hale dönüştürüldü.

Yapılan açılış programında açıklamalar yapan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, “Kültür Sanat Evi”nin kentet gençlerin, bir ayara gelip temiz mekanlarda sohbet edeceği, kitap okuyacağı, sanat duygularını tatmin edeceği mekan olarak hizmet vereceğini belirtti.

Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve boş zamanlarını faydalı şeylerle değerlendirmeleri için “Gençlik Kültür Sanat Evi”ni hizmete girdiğini vurgulayan Kocatepe şöyle konuştu:

“Gençlerimizin temiz ortamda müzik, tiyatro,  sanat adına çeşitli etkinlikler, sohbetler ve eğitimi öğretimlerini burada yapmalarını arzuluyoruz.  Kimseni gençlerimizi köhne köşelerde zehirlemesine devlet olarak, belediye olarak, Artvin olarak izin vermeyeceğiz. Ülke gençlerimizin sıkıntılarını biliyoruz kurtarabildiklerimizi bu güzel mekanda ağırlayarak vatanına milletine faydalı insan olmasını sağlayacağız.”


Geri Dön