25 / 04 / 2024

Arz endişesi brent petrol varil fiyatını alt üst etti! Brent petrolde 5 gün sonra dananın kuyruğu kopacak

Arz endişesi brent petrol varil fiyatını alt üst etti! Brent petrolde 5 gün sonra dananın kuyruğu kopacak

Brent petrol varil fiyatı bugün güne  küresel piyasalardaki arz endişelerinden dolayı düşüşle başladı. 5 gün sonra beklene kritik toplantıdan sonra brent petrolde yön netleşmiş olacak. Peki brent petrol bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? İşte brent petrol varil fiyatı 1 Eylül 2022...



Küresel bir yavaşlamanın enerji talebine zarar vereceğine yönelik endişelerin, OPEC+ arzında potansiyel bir kesinti ve ABD ham petrol stoklarında önemli bir düşüş de dahil olmak üzere yükselişe işaret eden gelişmeleri arkasında bırakmasından dolayı eylül ayına düşüşle başladı. 

Petrol fiyatları art arda 3 aylık düşüşün ardından küresel çapta enerji talebine zarar vereceği endişesi ile güne düşüşle başladı. Brent petrolde 5 gün sonra yapılacak olan kritik topnatının ardından yön belli olacak. 

Peki brent petrol ne kadar? Brent petrol avril fiyatı kaç dolar? Brent petrol bugün ne kadar oldu? İşte brent petrol 1 Eylül 2022 fiyatı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön