19 / 04 / 2024

Arzum kablosuz dikey süpürge fiyatları ne kadar, en uygun nerede? 29 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arzum kablosuz dikey süpürge fiyatları ne kadar, en uygun nerede? 29 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kablosuz kullanım kolaylığı sunan pratik ve yenilikçi Arzum şarjlı dikey süpürge modelleri, kusursuz görünümleri ve işlevsel özellikleri ile büyük beğeni topluyor. Peki, Arzum kablosuz dikey süpürge fiyatları kaç TL? İşte detaylar...



Kablosuz kullanım kolaylığı sunan pratik ve yenilikçi Arzum şarjlı dikey süpürge modelleri, kusursuz görünümleri ve işlevsel özellikleri ile büyük beğeni topluyor. 

 Arzum kablosuz dikey süpürge fiyatları ne kadar, en uygun nerede? 29 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Ağır ve hantal eski tip elektrikli süpürgelerin pabucunu dama attıran bu ürünler, yüksek performans ve pratik temizlik sunarak büyük bir konfor sağlıyor. 

Arzum dikey şarjlı süpürgeler, gelişmiş hareket kabiliyetleri ile temizlemesi en zor bölgelere bile ulaşır. Şarjlı el süpürgesi olarak kullanılabilen ana gövde ile radyatör aralıkları, perde ya da koltuk köşeleri kolayca temizlenir. Sert zeminlerde ise, yüksek performans sunan yumuşak fırça ve temizlenebilen motorlu turbo başlık aparatları devreye girer. Halıdan çıkarılması en zor kirleri bile kolayca temizleme imkanı sunan cihazlar, geniş toz haznesi kapasitesiyle uzun süre çekim sağlar. Uzunluğu ayarlanabilen süpürge borusu ve rahat hareket kabiliyeti sunan ergonomik tutma sapı sayesinde zorlayıcı bel hareketlerine gerek kalmaz.

Gövde üzerinde yer alan tek bir tuşla ayrılabilen toz haznesi kolayca boşaltıldığı gibi yıkanabilir de. Uzun ömürlü pili, hafif ve ergonomik tasarımı ile dikkat çeken Arzum dikey şarjlı süpürgeler, uygun fiyatlarıyla her bütçeye hitap ediyor.

Peki, Arzum AR4203 Magiclean Boost Dikey Şarjlı Süpürge kaç TL? Arzum AR4205 Magiclean Power Dikey Şarjlı Süpürge ne kadar? Arzum AR4201 Magiclean Neo Dikey Şarjlı Süpürge en uygun nerede? İşte Arzum şarjlı dikey süpürge modelleri ve fiyatları...

 


Geri Dön