20 / 04 / 2024

Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonları heyecanlandıran açıklama geldi!

Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonları heyecanlandıran açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir asgari ücrete ek zam hakkında yeni bir açıklama yaptı. Bu açıklama milyonları heyecanlandırmaya yetti.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, sonbahardan itibaren enflasyonda hissedilir bir düşüş olacağını dile getirdi. 

Kandemir, hayat pahalılığı karşısında eriyen asgari ücrete temmuz ayında yapılması planlanan zamma ilişkin yaptığı açıklamasında “İlgili bakanlarımız konuyla ilgili çalışmalarını yapıyorlar” dedi. 

Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonları heyecanlandıran açıklama geldi!

Erkan Kandemir, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zam konusunda milyonları heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Yöneltilen soruları yanıtlayan Kandemir, “Dünyada yaşanan bir kriz var pandemi sonrası dünyasında yanı başımızda devam etmekte olan bir savaş var. Dünyada hemen hemen bütün ülkeler enflasyonla mücadele etme gayreti içerisindeler. Hükümetimiz ciddi adımlar atıyor atmaya devam ediyor” diye konuştu. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön