19 / 04 / 2024

Asgari ücretliye 16 bin 106 TL verilecek! Sakın kaçırmayın!

Asgari ücretliye 16 bin 106 TL verilecek! Sakın kaçırmayın!

Asgari ücret ile çalışan vatandaşları çok sevindirecek bir haber geldi. Asgari ücretle çalışan kadınlara tek seferlik olmak üzere 16 bin 106 TL doğum parası ödenecek. Vatandaşlar başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra ödemeyi Ziraat Bankası'ndan alabilecek.



Asgari ücretli kadın çalışanlara SGK tarafından doğum parası verilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından vatandaşlara çeşitli destek ödemeler yapılıyor. Bunlardan biri de kadın çalışanlar için yapılan doğum yardım parası oluyor.

Peki doğum parası alabilmek için aranan şartlar nelerdir? Kimler doğum parası alabilir? Hepsi haberin detaylarında…

Kadın çalışanların doğumdan sonra çalışma hayatına dönebilmesi ve iş hayatlarını tekrar geri kazanabilmesi için doğum yapan kadınlara destek amaçlı ödeme yapılıyor. Asgari ücretle çalışanlara verilen bu doğum parasının tutarı ise 16 bin 106 TL oluyor. Vatandaşlar doğum parasını ön başvurularını yapıp Ziraat Bankası'ndan alabiliyor.

Asgari ücretliye 16 bin 106 TL verilecek! Sakın kaçırmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön