19 / 04 / 2024

Asgari ücrette flaş son dakika açıklaması! 2023 asgari ücrette en kapsamlı müdahale!

Asgari ücrette flaş son dakika açıklaması! 2023 asgari ücrette en kapsamlı müdahale!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Asgari ücrete önümüzdeki aralık ayında toplumu enflasyon karşısındaki tahribattan koruyarak en kapsamlı şekilde müdahale edeceğiz'' ifadelerini kullandı. İşte detaylar…



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA KONUŞTU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in öncesinde ise asgari ücret ile ilgili konuşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, birtakım görüşmeler için gittiği Kazakistan dönüşünde uçakta basın mensuplarının sorularına yanıtlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine sorulmuş olan asgari ücret sorusuna, "Öncekilerden çok daha farklı bir şekilde hazırlığın içindeyiz" cümlelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde gündemi sıkça meşgul eden ve adeta rakamların birbiri ile yarış durumunda olduğu asgari ücret sorusunu için de tüm bunların dışında, "Konu ile ilgili çalışmaları da ilk olarak Vedat hocamız olmak üzere arkadaşlarımız yapıyorlar. İnşallah bundan öncekilere göre de çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduğunu bilmekteyim. Ama biz, havada uçuşan değil de yere sağlam biçimde basan adımları atacağız ki zihinlere iyi yerleşsin" şeklinde konuştu.

Asgari ücrette flaş son dakika açıklaması! 2023 asgari ücrette en kapsamlı müdahale!

Tahıl koridorunda son rakamlar açıklandı! Sadece yüzde 5,6’sı az gelişmiş ülkelere gitti

2023 merkezi yönetim bütçesi belli oldu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı!

EYT’de çarpıcı iddia! Kadınlara 20 yıl erkeklere 25 yıl koşulu


Geri Dön