26 / 04 / 2024

Asia Park: Değişimin başladığı nokta!

Asia Park: Değişimin başladığı nokta!

Firma: Çifçi Çelebi Yapı

Proje: Asia Park

Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Asia Park 4 bin 200 metrekare alan üzerinde yükseliyor. "Değişimin başladığı nokta!" sloganıyla yola çıkan projenin teslim tarihi Mart 2015 olarak planlanıyor.



Asia Park projesinde dairelerin alanları 105 metrekareden 146 metrekareye kadar toplam 4 farklı daireler tasarlandı. Projedeki daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 


Çifçi Çelebi Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje 19 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Asia Park: Değişimin başladığı nokta! sloganıyla satışlarına devam eden proje 104 adet konuttan oluşuyor.Proje Anadolu Yakası Kartal'da 4 bin 200 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Sosyal alan olarak proje 24 saat güvenlik, fitness salonu, step odası, sauna, vitamin bar, buhar odası, büyükler ve çocuklar için ayrı açık yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanı ve 1.950 metrekarelik çocuk parkı ve spor alanları sunuyor.


Asia Park projesinde metrekare birim fiyatları 3.600 TL‘den başlıyor.Projede  ödeme planı kapsamında yüzde 40 peşinat ödeniyor. Kalan tutar için ise banka kredisi ile vadelendirme imkanı yapılıyor.


Sadece konut olarak kullanabileceğiniz biçimde tasarlanan proje değişimin başladığı nokta! sloganıyla konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, adalar manzarasının kapanmadığı, yeni nesil projeler içinden sıyrılan iç ve dış mimarisi, geniş kullanım alanlarıyla satışa sunuluyor.


Asia Park iletişim:

Telefon: 0216 671 00 54

Web Adresi: www.cifcicelebiyapi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön