26 / 04 / 2024

Aşkın Kanatları Müzesi tamamlanıyor!

Aşkın Kanatları Müzesi tamamlanıyor!

Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın ise en büyük kelebek uçuş alanına sahip Kelebekler Vadisi Parkı "Aşkın Kanatları Müzesi"nin yüzde 90'ı tamamlandı.



Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın ise en büyük kelebek uçuş alanına sahip Kelebekler Vadisi Parkı "Aşkın Kanatları Müzesi"nin yüzde 90'ı tamamlandı. Yılda yaklaşık 1 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen müzenin mayıs ayı içerisinde açılması planlanıyor.  Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Türkiye'nin ilk ve Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş alanına sahip Kelebekler Vadisi Parkı, Aşkın Kanatları Müzesi inşaatında hummalı çalışma devam ediyor. Parkın önemli bir bölümünü oluşturan ve Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş  alanına sahip olacak Aşkın Kanatları Müzesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı. 


ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

Çelik konstrüksiyon ve cam giydirme cephe kaplama sisteminin tamamlandığı Aşkın Kanatları Müzesi'nde gezinti yolları, yapay dağ ve şelale ise tamamlanmak üzere. Dış peyzaj çalışmalarının başladığı bahçe kısmına şap atma işlemi bitti. Yalıtım işlemlerinin tamamlanmasının ardından tropikal bitkiler için özel karışım toprak ile doldurulacak. Ayrıca teflon mecburen gölgeliğin montajına da başlandı. 


Posta Konya 


Geri Dön