18 / 04 / 2024

Astera Park satılık daire!

Astera Park satılık daire!

Firma: Genel Gayrimenkul

Proje: Astera Park

Genel Gayrimenkul'un girişimi olan Halkalı Astera Park Evleri projesi toplamda 112 daireden meydana geliyor. Astera Park satılık daire fiyatları ise 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor..



Genel Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen  Astera Park  satılık daire fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. Öncelikle projenin genel hatlarından bahsedelim.


Astera Park satılık daire!


2 blok halinde yükselen Astera Park satılık daire tipleri 1 opda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Astera Park satılık daire büyüklükleri 1+1'ler 90 metrekare, 2+1'ler 115 metrekareden,3+1'ler 155 metrekareden başlayıp değişen büyüklüklere sahip.


Astera Park satılık daire!


2 oda 1 salonlarının satışı tamamlanan Astera Park projesinde teslimler hemen yapılıyor. Astera Park satılık daire fiyat bilgisi ise şöyle;

1 oda 1 salon 260 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler ise 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yaşamın başladığı Astera Park projesi dahilinde yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, fitness ve koşu parkurları gibi sosyal alanlar da mevcut.


Halkalı Astera Park ulaşım:


Astera Park adres: Merkez Mah. Kavaklı Cad. No: 29 Halkalı - İstanbul 


Halkalı Astera Park iletişim


Telefon: 0 212 696 48 10 

Web Adresi: www.asterapark.net

Tuğçe ERSOY/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön