25 / 04 / 2024

genel gayrimenkul astera park nerede

genel gayrimenkul astera park nerede

Halkalı Astera Park satılık daire fiyatları 260 bin lira ile 430 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Halkalı Astera Park Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Astera Park ödeme planı!

Astera Park ödeme planı dahilinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Halkalı Astera Park Evleri konut satış fiyatları 260 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Astera Park satılık daire!

Genel Gayrimenkul'un girişimi olan Halkalı Astera Park Evleri projesi toplamda 112 daireden meydana geliyor. Astera Park satılık daire fiyatları ise 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor..

Astera Park satılık!

112 adet dairenin yer aldığı Halkalı Astera Park Evlerinde daire teslimleri hemen yapılıyor. Astera Park satılık fiyatları kapsamında sadece 1 adet kalan 1 oda 1 salon daire 260 bin TL'den satışa sunuldu.

Astera Park İletişim!

Genel Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Halkalı bölgesinde yükselen Astera Park evleri'nde 395 bin liraya 3+1 daire satın alabilirsiniz. Astera Park iletişim için Astera Park Halkalı telefon: 0 212 696 48 10

Astera Park Halkalı fiyat listesi!

Astera Park Halkalı projesi Genel Gayrimenkul tarafından yükseliyor. Astera Park Halkalı fiyat listesi 'ne göre projedeki minimum fiyat 260 bin TL'den başlıyor. Projedeki bu fiyat 1 oda 1 salon daireler için geçerli...

Astera Park satılık!

Halkalı Astera Park satılık daire fiyatları 260 bin TL' den başlıyor. Genel Gayrimenkul projesi Halkalı Astera Park' ta yer alan konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor...

Astera Park daire fiyatları!

Astera Park daire fiyatları kapsamında konutların detaylı fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor...

Astera Park ödeme planı!

Astera Park ödeme planı bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Astera Park Halkalı'da daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış paneli düzenlendi!

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) İnşat Mühendisliği tarafından "Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış" konulu panel gerçekleştirildi. 

Onetime Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onetime Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi 170 bin TL sermaye ile bugün Muhanad Aswad ve Abdulsatar Halak ortaklığında kuruldu. 

Metal Gayrimenkul'ün olağanüstü genel kurul toplantısı bugün!

Metal Gayrimenkul'ün 2017 yılı olağanüstü genel kurul toplantısı bugün  Arcadium Life'ta yapılıyor. 

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Samer Khoja tarafından kuruldu.

Emasa Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emasa Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile  bugün Nabel Shamma tarafıından kuruldu.

Abir Investment Gayrimenkul İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abir Investment Gayrimenkul İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Anas Eıdou ve Abır Hamza ortaklığında kuruldu. 

Metal Gayrimenkul'ün 2017 olağanüstü genel kurul toplantı gündemi!

Metal Gayrimenkul A.Ş., KAP'ta 2017 olağanüstü genel kurul toplantısının gündem maddelerini yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2017 olağanüstü genel kurul toplantısı 7 Aralık'ta!

Metal Gayrimenkul, 2017 yılı olağanüstü genel kurul toplantısının ekli gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 7 Aralık 2017 günü Arcadium Life'ta toplanacak. 

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Baher Azzawı ve Falak Alazzawı ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Asalah Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asalah Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zitad Al İbrahim ve Mohammad Ameen Al Jasem ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sall Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sall Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Ayob M. A. Rash Ahmeda Rash tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Thervet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thervet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hayfaa Toumouk tarafından kuruldu.

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Mohammad Yaser Hasan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

genel gayrimenkul astera park nerede Haberi

genel gayrimenkul astera park nerede


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin tasarlandığı Astera Park Evleri'nde 2 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı. Astera Park Evleri İstanbul Halkalı bölgesinde Genel Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.


Halkalı Astera Park satılık daire fiyatları 260 bin liradan başlayarak değişiyor. Astera Park Evleri Halkalı'da 2 blok olarak inşa edildi. Halkalı Astera Park Evleri'nde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor.


Halkalı Astera Park satış ofisi ile 0212 696 48 10 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Halkalı Astera Park Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor.



Halkalı Astera Park satılık!


Halkalı Astera Park satılık daire fiyatları 260 bin lira ile 430 bin lira aralığında değişiyor. Astera Park Evleri Halkalı'da 1+1 daireler 260 bin liradan başlangıç gösterilirken,...