19 / 04 / 2024

Astera Park'ta satışlara Arthur&Miller aracılık ediyor

Astera Park'ta satışlara Arthur&Miller aracılık ediyor

& Miller Real Estate, İstanbul Avrupa yakasının en gözde yerleşim bölgelerinden Halkalı'da yükselen Astera Park konutlarının satışına da aracılık ediyor



VIP hizmet vizyonu ile gayrimenkul danışmanlığı sektöründe fark yaratmayı hedefleyen Arthur & Miller Real Estate, İstanbul Avrupa yakasının en gözde yerleşim bölgelerinden Halkalı'da yükselen Astera Park konutlarının satışına da aracılık ediyor. Şehrin kalbinde yer alan Astera Park'ta iki ayrı blokta 1+1, 2+1 ve 3+1 oda seçeneklerine sahip toplam 112 daire yer alıyor. 
 
Bugüne kadar İstanbul, Bodrum ve Ankara'da çok sayıda nitelikli konutun kiralamasına ve satışına aracılık eden Arthur&Miller Real Estate, Astera Park konutlarının da satışını gerçekleştirecek. 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul'un en gözde cazibe merkezlerinden birisi olan Halkalı'da, 7.638 metrekarelik bahçe içinde yer alan Astera Park, birbirleriyle geniş bir lobi alanı ile birleşen iki bloktan oluşuyor. 

Büyüklükleri 90 ila 155 metrekare arasında değişen, göl ve bahçe manzaralı toplam 112 dairenin olduğu proje; mimari ve teknik özelliklerinin yanı sıra güvenlik sistemi, fitness merkezi, saunası, çocuk oyun alanları, çocuk ve yetişkin yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, kafeteryası ve yeşil alanları ile çağdaş yaşamın tüm gereklerini bir arada sunuyor.

Şehrin kalbinde uygun bütçeli, konforlu daireler...

Gözde ticaret ve yerleşim merkezi Halkalı'nın göbeğinde yer alan Astera Park, Atatürk Havaalanına, Olimpiyat Stadına ve  Marmaray  İstasyonuna yalnızca 10 dakika mesafede bulunuyor. Merkezi konumu ve etrafı her yöne açık lokasyonu sayesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de gayrimenkul yatırımı düşünenler için oldukça cazip bir proje özelliği taşıyan Astera Park'ta, çağın gereklerine uygun olarak üretilen 1+1, 2+1 ve 3+1 büyüklüğündeki daireler, 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Aralık 2010'da sahiplerine teslim edilecek olan Astera Park konutlarına ilişkin detaylı  bilgi için, projenin satışına aracılık eden Arthur&Miller Real Estate'e (0212) 351 17 17 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

10 yılı  aşkın süredir Türkiye'de gayrimenkul sektöründe hizmet veren Arthur&Miller'ın; merkez ofis dışında şu anda İstanbul,  Ankara  ve Bodrum'da toplam 8 franchise ofisi bulunuyor. Ofis sayısı yerine, "VIP Hizmet" yaklaşımı ve girişimci adayını koruyan franchise sistemi ile sektörde fark yaratan firma; ticari ve konut gayrimenkul hizmetlerinden, yabancı uyruklu müşterilerine yönelik gayrimenkul ve yerleştirme hizmetlerine, başta turistik bölgeler olmak üzere villa ve dairelere yönelik kısa süreli kiralama hizmetlerinden, gayrimenkul ile ilgili her türlü problemin çözümüne kadar geniş bir yelpazede müşterilerine danışmanlık sunuyor.

www.asterapark.net

Geri Dön