16 / 04 / 2024

Ata GYO 2018 için değerleme şirketini seçti!

Ata GYO 2018 için değerleme şirketini seçti!

Ata GYO 2018 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Makro Gayrimenkul Değerleme ile Reel Gayrimenkul Değerleme'den değerleme hizmeti alacak. 



Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul değerleme kuruluşlarının seçimi hakkında açıklama yaptı. 


Ata GYO portföyünde mevcut bulunan gayrimenkuller için Reel Gayrimenkul Değerleme'den değerleme hizmeti alınmasına, 2018 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Makro Gayrimenkul Değerleme ile Reel Gayrimenkul Değerleme'den değerleme hizmeti alınmasına  karar verildi.


Ata GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim kurulumuzun 22 Ocak 2018 tarihinde yapılan toplantısında 

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III N48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 35.maddesi uyarınca;
  
Portföyümüzde mevcut bulunan gayrimenkuller için "Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş."'nden değerleme hizmeti alınmasına, 2018 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için "Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş." ile "Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş."'nden değerleme hizmeti alınmasına  karar verilmiştir.


Geri Dön