25 / 04 / 2024

Atabilge Aka Konutları’nda kuralar çekildi!

Atabilge Aka Konutları’nda kuralar çekildi!

Atabilge-Fidanlar İnşaat ortaklığında inşa edilen ATABİLGE AKA Konutları,27 Aralık’ta Congresium’da düzenlenen ve yaklaşık 2000 kişinin katılımıyla gerçekleşen Kura Töreni ile sahiplerini buldu.



ATABİLGE AKA Konutları’nda kuralar çekildi, yeni yılla birlikte yeni ev heyecanı yaşanıyor…

Atabilge-Fidanlar İnşaat ortaklığında inşa edilen ATABİLGE AKA Konutları, 27 Aralık’ta Congresium’da düzenlenen ve yaklaşık 2000 kişinin katılımıyla gerçekleşen Kura Töreni ile sahiplerini buldu.

Ankara’nın cazibe merkezi İncek’te yapımı hızla devam eden ATABİLGE AKA Konutları’nda geçtiğimiz hafta kura heyecanı yaşandı. Noter huzurunda gerçekleşen törende bugüne dek satılan dairelerin sahipleri belli oldu.


Fidanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çolak, gerçekleştirdikleri tüm projelerde konutları kura ile sattıklarını, hem kooperatif üyelerine ait olanların, hem de yüklenici firma olarak kendilerinin sattığı dairelerin sahiplerinin aynı kurada belirlendiğini bildirdi. 


Adem Çolak 2000 kişinin katıldığı ve herkesin büyük heyecan yaşadığı Kura Töreni’ni şöyle değerlendirdi:


‘’Noter huzurunda gerçekleşen yaklaşık 2000 kişinin katılım gösterdiği Kura Töreni 7 saat sürdü. Konut satın alan herkes tek tek kendi dairesini seçti. Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ile birlikte yaptığımız tüm projelerde daire sahipleri bu sistemle belirleniyor ve her seferinde büyük bir heyecan yaşıyoruz. Kura çekiminin yılbaşı arifesine denk gelmesi de yeni yıl ile birlikte konut sahiplerine güzel bir sürpriz yaşattı. 2016 yılına yeni bir heyecanla giriyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde burada yaşam başlayacak.



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ankara İncek'te yükselen ve 884 daireden meydana gelen Atabilge Aka Konutları'nın kura töreni 2000 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirildi..


Ankara’nın yeni cazibe merkezi İncek’te inşa edilmekte olan Atabilge Aka Konutları projesinde kuralar 27 Aralık 2015 tarihinde çekildi. Noter huzurunda gerçekleşen kura çekimi ile satılan dairelerin sahiplerinin belirlendiği Atabilge Aka Konutları projesinde 7 blokta 884 daire bulunmakta olup projede yer alan 3+1 daireler 149 metrekare, 4+1 daireler 192 metrekare, 5+1 daireler ise 302 metrekare olarak planlandı.

 

Kura çekim törenine katılan Fidanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çolak, hayata geçirdikleri tüm projeleri kura ile sattıklarını böylece hem kooperatif üyelerine ait olanların, hem de yüklenici firma olarak kendilerinin sattığını ve söz konusu dairelerin sahiplerinin aynı kura ile belirlenebildiğini söyledi.

 

2000 kişinin katıldığı ve 7 saat süren kura töreninde sahibi belirlenen Atabilge Aka Konutları projesi İncek-Çayyolu arasındaki lokasyonda konumlanmakta olup hem Eskişehir Yolu'na, hem de İncek Bulvarı'na ulaşım kolaylığı sağlıyor.

 

Atabilge Aka Konutları projesinde dairelerin yanı sıra açık ve kapalı otoparklar, geniş balkonlar, çamaşır odası, açık ve kapalı yüzme havuzları, basketbol ve voleybol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, kameralı güvenlik, sauna, plates salonu, tenis kortu, Türk hamamı, yürüyüş parkuru, cep sineması, halı saha da bulunuyor.


Star


Haber Akşam  Ankara  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Atabilge-Fidanlar İnşaat ortaklığında inşa edilen Atabilge Aka Konutları, Congresium'da düzenlenen, iki bin kişinin katılımıyla gerçekleşen kura töreniyle sahiplerini buldu. Daire sahipleri yeni yıla yeni evleriyle girdi. 


ANKARA'NIN cazibe merkezi İncek'te yapımı hızla devam eden Atabilge Aka Konutlan'nda geçtiğimiz hafta kura heyecanı yaşandı. Noter huzurunda gerçekleşen törende, bugüne dek satılan dairelerin sahipleri belli oldu. Fidanlar İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Adem Çolak, gerçekleştirdikleri tüm projelerde konutları kurayla sattıklarını, hem kooperatif üyelerine ait olanların, hem de yüklenici firma olarak kendilerinin sattığı dairelerin sahiplerinin aynı kurada belirlendiğini bildirdi.

 

TÖREN YEDİ SAAT SÜRDÜ 

Adem Çolak iki bin kişinin katıldığı ve herkesin büyük heyecan yaşadığı Kura Töreni'ni şöyle değerlendirdi: "Noter huzurunda gerçekleşen yaklaşık iki bin kişinin katılım gösterdiği Kura Töreni 7 saat sürdü. Konut satın alan herkes tek tek kendi dairesini seçti. Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ile birlikte yaptığımız tüm projelerde daire sahipleri bu sistemle belirleniyor. 2016 yılma yeni bir heyecanla giriyoruz. İnşallah yakın zamanda burada yaşam başlayacak." 


Daireler yeni yıl sürprizi yaşattı 

Fidanlar İnşaat Yönetim kurulu Başkanı Çolak, Kura çekiminin yılbaşı arifesine denk gelmesi de yeni yılla birlikte konut sahiplerine güzel bir sürpriz yaşattı" dedi. 


Akşam Ankara/ Betül Oğuz



Haber Star Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ANKARA'NIN cazibe merkezi Incek'te yapımı hızla devam eden ATABİLGE AKA Konutları'nda geçtiğimiz hafta kura heyecanı yasandı. Noter huzurunda gerçeklesen törende bugune dek satılan dairelerin sahipleri belli oldu. Fidanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çolak, gerçekleştirdikleri tüm projelerde konutları kura İle sattıklarını, hem kooperatif üyelerine alt olanların, hem de yüklenici firma olarak kendilerinin sattığı dairelerin sahiplerinin aynı kurada belirlendiğini bildirdi. 


Star Ankara 


Geri Dön