20 / 04 / 2024

Ataköy Sea Pearl projesinin yüzde 45'i satıldı!

Ataköy Sea Pearl projesinin yüzde 45'i satıldı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy sahilinde hayata geçirilen Sea Pearl projesinin yüzde 45'i tamamlandı. İstanbul'un denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl'ün satışlarının yüzde 20'si yabancılara yapıldı.



ATAKÖY sahilinde 2.7 milyar dolar yatırımla inşa ettikleri Sea Pearl (Deniz İncisi) konut projesinde yoğun ilgi gördüklerini belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Ataköy'de toplam satışların yüzde 45'ini tamamladık. Bu oranın yüzde 20'sini yabancılara yaptık" dedi. İstanbul'un denize sıfır tek premium projesi olan Sea Pearl Ataköy'ün 2 etap halinde hayata geçirildiğini söyleyen Kuzu, projenin birinci etabında metrekare birim fiyatlarının ortalama 7 bin 200 dolardan başladığını belirtti. İlk etapta, 217 bin metrekare inşaat alam, 6 bin 185 metrekare gölet alam, 33 bin metrekare de yeşil alan bulunduğunu söyleyen Kuzu şöyle konuştu: "İnşaat ve satış süreci tüm hızıyla devam eden projenin, ilk etabında teslimlerin Temmuz 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana gelen ük etapta, alanları 88 ila 398 metrekare arasında değişen 1+1 'den 4.5+1 'e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor. Sea Pearl Ataköy, gerek konumu, gerek ayrıcalıklarla dolu sosyal alanları gerekse lüksü yeniden yorumlayan mimarisi ile İstanbul'un mega projesi unvanına sahip" diye konuştu. 


SeaPearl Ataköy'de her bloğun kullanımına özel fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu yollan, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası, barok tarzı peyzaj alam yer alıyor. Atatürk Havalimanı'na 2 km uzaklıkta olan SeaPearl Ataköy'ün E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM ile bağlanüsı bulunuyor. 


FSM Köprüsü'ne 25, Boğaziçi Köprüsü'ne 17, Ataköy Yat Limanı'na 1 km mesafede yükselen projeye doğrudan ulaşım, sahil yolu olarak da bilinen Rauf Orbay Bulvarı'ndan sağlanıyor. Galeria, Capacity, Carousel, Marmara Forum, A Plus, Flyinn alışveriş merkezlerine olan yakınlığıyla dikkat çeken proje; Dünya Göz Hastanesi, Acıbadem Hastanesi, International Yeşilköy Hastanesi, Bakırköy Devlet Hastaneleri'ne de yalan bir konumda yer alıyor. 


http://www.seapearlatakoy.com/


Sözcü


Geri Dön