29 / 03 / 2024

Ataman Karina 2. Etap satışta! 5 bin TL peşinatla!

Ataman Karina 2. Etap satışta! 5 bin TL peşinatla!

Ataman Karina Pendik projesinin ikinci etabı 109 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 5 bin TL peşinatla satışa çıktı! Başlatılan kampanyayla 120 ay vadede yüzde 0.75 faiz uygulanıyor…



Bu yıl Pendik’te Ataman İnşaat tarafından temeli atılan Ataman Karina Pendik projesinin ikinci etabı satışa çıkarıldı. Bu etapta stüdyo daireler 109 bin TL’den, 1+1’ler 120 bin TL’den, 2+1’ler 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 3+1 konutlar ise önümüzdeki hafta satışa açılacak.

Ataman Karina’da başlatılan kampanyayla yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor. 120 ay vadede yüzde 0.75 faiz uygulanıyor.

Pendik Ataman Karina'da 250 konut, 150 home ofis ve 25 mağaza yer alıyor. 16 bin 850 metrekare arsa alanı üzerinde, toplam 50 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede ilk etap 27 bin metrekare, ikinci etap ise 23 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Ataman Karina´nın 2012 yılında tamamlanması planlanıyor. Ataman Karina Pendik'te açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, çocuk oyun parkı, fitness center, tenis kortu, yürüyüş ve spor alanları ile 24 saat güvenlik bulunuyor.

www.atamankarina.com.tr

0216 397 03 00


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

ATAMAN KARİNA PENDİK PROJESİNİN
2.ETABI SATIŞA AÇILDI

 Ataman İnşaat A.Ş. tarafından Pendik’te hayata geçirilen Karina projesinin 2.etabı Ekim ayı itibariyle satışa açıldı. Mart 2010’da lansmanı yapılan projenin ilk etabının yoğun ilgi görmesi üzerine firma residence konseptindeki 2.etabı planlanandan önce satışa açtı.

 
 Ataman İnşaat A.Ş.’ye ait Ataman Karina Pendik projesi 1.etabında dairelerin büyük bir çoğunluğu sahiplerine kavuştu. Hızla gelişen Pendik’in tam merkezinde bulunan projenin sahil şeridine, MarinTürk’e ,E5 ve TEM bağlantı yollarına ve Sabiha Gökçen havaalanına yakın lokasyonu gerek yatırım, gerekse oturum için projeyi bölgede eşsiz kılıyor.

 YATIRIM İÇİN DEĞERLİ BİR LOKASYON
 Anadolu yakasında hızla gelişen Pendik, son yıllarda gayrimenkul yatırımcılarının ilgi odağı oldu. Lokasyon itibariyle Anadolu Yakasının en merkezi semtlerine olan yakınlığı, sahil şeridi, Türkiye’nin ikinci büyük marinası MarinTürk’ün Pendik sahilde açılması, Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakınlığı, Teknopark ve Uluslar arası fuar merkezinin yakın zamanda bölgede açılacak olması Pendik’i yatırım için son derece değerli kılıyor.
 Ataman Karina Pendik projesi ise bu değerli bölgenin en merkezi noktasında, E5 karayoluna birkaç saniyelik mesafedeki konumuyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda projenin hemen yanındaki arazide Garanti Bankası Teknoloji Üssü’nün inşaatının başlaması ve tamamlandığında burada çalışacak binlerce kişi potansiyeli Ataman Karina projesini  yatırımcı için çok daha cazip hale getiriyor.
 Ayrıca projenin hemen yanında bölgenin iki büyük alışveriş merkezi Pendorya AVM ve Neomarin AVM bulunmakta.
 
 Proje için bir diğer önemli özellik ise ilk durağı Kadıköy’den  başlayacak olan Marmaray’ın Pendik’e kadar uzatılmış olması. Projeye pek çok farklı ulaşım yolu bulunmakta. Sahil yolu, E5 karayolu, TEM otoyolu, tren, toplu taşıma araçları ve açıldığında  Marmaray  ile Ataman Karina Pendik’e ulaşmak mümkün.  Ataman Karina Pendik Türkiye’de her tür ulaşım imkanı ile gelinebilen ender  konut projelerinden biri olma özelliği ile ön plana çıkıyor.

 ZENGİN YAŞAM ÖZELLİKLERİ VE RESIDENCE HİZMETLERİ
 Ataman Karina Pendik projesi 17.000 metrekare alan üzerine kurulu iki etaptan oluşmaktadır. Her iki etabında ana teması , konut sahiplerine doğanın dinginliğini ve şehrin enerjisini hissettirecek benzersiz bir konsepttir. Projenin içerisinde yer alan şelalenin aktığı doğal gölet ve etrafındaki yürüyüş parkuru tüm peyzaj alanı boyunca devam ediyor. Ataman Karina Pendik’in ilk etabında yer alan, farklı renk ve çiçeklerden oluşturulan geniş renk bahçeleri ise projenin yeşil ve maviyi buluşturan konseptine doğanın tüm güzelliklerini katmakta.

 Satışa açılan 2.etap residence konseptinde planlandı. 3 blok ve butik çarşıdan oluşan ikinci etapta dairelere residence hizmetleri verilecek. Daire sakinlerine resepsiyon, lobi, concierge, 7/24 güvenlik, acil ambulans servisi gibi temel hizmetlerin yanı sıra talebe bağlı ve ek ücret ile temizlik hizmetleri, kuru temizleme, posta ve kurye gönderimi, business center, seyahat ve transfer rezervasyonları gibi  hizmetler de sunulacak.
 22 adet mağazanın yer alacağı Ataman Butik Çarsı ise daire sakinlerine alışveriş keyfini projenin içinde yaşama imkanı sunuyor.

Ataman Karina Pendik 2.etabının bir diğer özelliği ortak kullanıma açık sosyal alanların zenginliği.
Projede yaşayacak olan kişilerin tüm sosyal ihtiyaçları ayrıntılı bir şekilde düşünülmüş ve 2.etap bu ihtiyaçlara göre planlanmıştır. Parti veya kutlamaların yapılabileceği, daire sahiplerinin dilediklerinde kalabalık misafir gruplarını ağırlayabilecekleri, ev sıcaklığında dekore edilmiş salon-lounge alanı, kitap okuyarak dinlenmek için kütüphane odası, arkadaş grupları ile  birlikte dev ekranda sinema keyfi için, talep edilen saatlerde sadece kişiye özel rezerve edilen 15 kişilik özel sinema odası, komşular  veya misafirlerle  buluşup tüm günün keyifle geçirilebileceği seyir terası, iş toplantıları için tüm teknik ekipmanların  bulunduğu toplantı odası gibi olanaklar bu etabın en önemli özellikleri. 1+1 daire alan bir aileye adeta 5+1’de yaşama keyfi sunan bu sosyal alanlar kişilerin yaşamlarına renk katmak için planlandı.
Projede bulunan 430 adet daire, stüdyolar, 1+1, 2+1, teraslı 2+1’ler ve teraslı 3+1’lerden oluşmakta.  Projenin ilk etabında 246 daire, 2.etabında ise 184 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin cephelerinde kullanılan tam boy pencereler gün ışığından maksimumda faydalanma olanağı sunuyor. Güneşe dönük ve dairelerin birbirinin manzarasını kesmeyecek şekilde tasarlanan mimarisi projenin en beğenilen özelliklerinden.

 53 metrekare ile 190 metrekare arasında değişen dairelerin cazip ödeme koşulları bulunmakta.
 Stüdyoların 109.000.-TL’den başladığı projede 5.000 TL peşinat ile ev sahibi olmak mümkün. Dairelerin Fiyat aralığı 109.000.-TL ile 450.000.- TL arasında değişmekte. Bankaların projeye özel verdiği kredi faiz oranları ise oldukça düşük. Bankaların Ataman Karina projesine 120 aya kadar vade imkanları ve 120 ay için 0.74 gibi cazip  faiz oranı bulunmakta.

 Ataman Karina Pendik projesinin 1.etabının Mart 2012’de 2.etabının ise Aralık 2012’de teslim edilmesi planlanmakta. İnşaat’ı hızla devam eden projenin 1.etabının % 40’ı tamamlanmış durumda.

 Daha fazla bilgi için : Ataman Karina Pendik Satış Ofisi’ni ziyaret edebilirsiniz.
 Adres:  Çamçeşme Mahallesi. Aydınlı Yolu Cad. No:97 Kaynarca- Pendik / İstanbul
 Telefon : 0216 397 03 00


Proje Künyesi
Konum    : Pendik, İstanbul
Proje sahibi   : Ataman İnşaat A.Ş.
Toplam yatırım tutarı  : 90.000.000.-TL
Mimari proje   : DOME Mimarlık
Teslim tarihi   :  Mart 2012 (1.Etap), Aralık 2012 (2.Etap)
Toplam inşaat büyüklüğü : 55.000 m2
Toplam konut adedi  : 430 adet
Toplam mağaza adedi: 22 adet
En küçük ev   : 46 m2   (1.etap)  53m2  (2.etap)
En büyük ev   : 225 m2 (1.etap) 190m2  (2.etap)


Geri Dön