25 / 04 / 2024

Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi ne zaman tamamlanacak?

Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi ne zaman tamamlanacak?

Ataşehir Belediyesi'nin 2019 yılına kadar tamamlanacağı projeler arasında yer alan Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi; Ferhatpaşa Mahallesi'nde toplam 98 bin metrekare alan üzerinde kurulacak...



Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi; Ataşehir Belediyesi tarafından Ferhatpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi toplam 98 bin metrekarelik alan üzerinde kurulacak. 


Katılımcı ve ziyaretçilere her türlü teknolojik alt yapı hizmeti sağlanacak Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi'nde konferans alanı, sergi alanı, etkinlik salonları, seyir kulesi, kafeler, restorantlar, ibadethane, helikopter pisti bulunacak. 


Fuar alanına düzenli ulaşım imkanları da sunulacak olan Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi; ticari hareketlilik sağlayacak bölgede kurulacak. 


Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi ne zaman tamamlanacak?


Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi’nde yeşil alan düzenlemeleri yapılacak. Yeşil alanlarda amfi tiyatro, göletler, yürüyüş parkurları ve dinlenme grupları yer alacak.

 

Oteller bölgesinde yer alacak Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi hem konser salonları ile sanatseverleri sevindirecek, hem de resim ve heykel sanatçılarına yepyeni sergi alanları sunacak.


Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi ne zaman tamamlanacak?

 

İçerisinde; konferans salonları, sergi salonları, etkinlik salonları, seyir kulesi, kafeterya ve restaurantlar, basın VIP ve yönetim odaları, kablosuz internet erişimi, fuar alanına ulaşım imkanları, özel güvenlik ve konrtol sistemi, ilk yardım hizmeti, ibadethane, helikopter pisti, açık ve kapalı otopark, etkinlik ve dinlenme alanları yer alacak.


Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi nerede?

Ümraniye Finans Merkezi'ne 7 kilometre mesafede kurlacak olan Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi hemen paralelinde olan E6 TEM Otoyolu’na direkt bağlantılı olacak. AyrıcaUluslararası Sabiha Gökçen Havaalanı’na sadece 22 kilometre uzaklıkta inşa edilecek. 


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön