24 / 04 / 2024

Ataşehir'de satışa çıkacak projeler!

Ataşehir'de satışa çıkacak projeler!

İstanbul Finans Merkezi'ni kapsayan Ataşehir Bölgesi son zamanlarda inşaat sektörünün tercih ettiği lokasyonlardan biri haline geldi. Ataşehir Bölgesi içinde 2014 yılında hangi firmalar, nelere imza atacak haberimizde yer alıyor...



Ataşehir de satışa çıkacak projeler!


1-) Tahincioğlu, Ataşehir'e 3 projeyle geliyor!


Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Ataşehir kentsel dönüşüm kapsamında Yenisahra Bölgesi'nde hak sahipleriyle anlaşmalarını sürdürüyor. Firmanın Nidapark Yenisahra projesinde 6 konut bloğu yer alacak. 


Nidapark Yenisahra projesi 193 parsele ayrılmış, 4,9 hektarlık alan üzerinde yükselecek. Arazideki malik sayısının 300 olduğu projede sosyal alanlar, mağazalar ve ofisler bulunacak. 


Tahincioğlu Gayrimenkul Nisan ayında da 2 yeni ofis projesini satışa çıkaracak. Tahincioğlu Ataşehir ofis projesi Batı Ataşehir’de İstanbul Finans Merkezi sınırlarında yer alıyor. Projenin toplam alanı 41 bin 660 metrekare. Detaylar ise netlik kazanmadı. 


Tahincioğlu Ataşehir İletişim

Telefon: 444 4 846

Web Adresi: tahincioglu.com




2-) Yüksel Studio, 3 ay sonra satışta!


Yüksel Studio projesi, Ataşehir Bölgesi içinde Anadolu Yakası'nda yer alıyor. Yüksel Studio Ataşehir projesi, Osel Art Yapı tarafından yükseliyor. 


3 ay sonra satışa çıkacak projenin toplam arsa alanı 2 bin 629 metrekare olarak belirlendi. Projedeki inşaat alanı ise 11 bin 694 metrekare şeklinde tasarlandı. 


190 adet stüdyo daireden oluşan projede teslimlerin 15 ay sonra yapılması planlanıyor. Projede kapalı otopark, cep sineması, yüzme havuzu, resepsiyon hizmeti, spor salonu ve kafeler bulunuyor. 


Yüksel Studio iletişim

Tel : 0216 420 94 60 

Web: http://oselart.com/



3-) Gürallar Yapı'dan Ataşehir'e ofis projesi!


Gürallar Yapı yeni sene içerisinde otel ve ofis projeleri yapmayı hedefliyor. Bunlardan biri de Ataşehir Bölgesi içinde. 


Gürallar Yapı Ataşehir'deki otel projesinde 250-300 yatak kapasitesi olacak. Toplam yatırım bedeli ise 230 milyon lira olarak belirlendi. 


Ofis projesi ise toplam 200 milyon liralık yatırımla yükselecek. Gürallar Yapı projelerine 2014 senesinin ilk çeyreğinde başlayacak. 


Gürallar Yapı iletişim

0216 576 25 25

http://www.gurallaryapi.com/



4-) Güneri İnşaat kentsel dönüşümle Ataşehir'de!


Güneri İnşaat da 2014 senesi içinde Ataşehir projeye imza atacak firmalardan. Güneri İnşaat'ın hayata geçireceği Ataşehir projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek. 


Güneri İnşaat, kentsel dönüşüm kapsamında Ataşehir'de 130 bin metrekare alanda proje geliştirecek. Güneri İnşaat hak sahipleriyle anlaşmaya devam ediyor. 


Güneri İnşaat iletişim

0216 308 91 90

http://www.guneri.com/



5-) Yeniden Yenisahra ile DKY İnşaat Ataşehir'de!



DKY İnşaat, Ataşehir Finans Merkezi ile Göztepe arasında kalan Yenisahra Bölgesi’nde yeni projesine başlıyor. Projenin 238 bin metrekarelik arsa alanı bulunuyor.


Firma 754 adet kat malikinin bulunduğu alanda kentsel dönüşüm projesi geliştirecek. Yeniden Yenisahra projesinin 2014 senesi içinde ilk etabına başlanması planlanıyor. 


Yeniden Yenisahra projesi kapsamında konutlar, rezidans daireler, ticari alanlar, okul, yeşil alanlar ve sosyal alanlar bulunuyor. 


Yeniden Yenisahra iletişim

0216 517 9 517

http://www.dkyinsaat.com/



6-) Ağaoğlu'ndan Finans Merkezi'nde 4 bölümlü proje!


Ağaoğlu İnşaat'ın Finans Merkezi projesi için detaylar henüz belirlenmedi. Projenin yer aldığı araziyi firma 1 milyon dolara satın almıştı. 


İnşaat olarak henüz geliştirilen satışların başlamadığı projede ticari alan, konferans salonu, rezidans, ofisler bulunacak.


Proje toplam 4 ayrı bölümden meydana gelecek. Ağaoğlu İnşaat Finans Merkezi projesinin toplam ortak alanı 480 bin metrekare. 


Ağaoğlu İnşaat Finans Merkezi projesinin toplam inşaat alanı 833 bin metrekare şeklinde belirlendi. 2014 senesi içinde projede temel atma gerçekleşecek. 


Ağaoğlu İnşaat Finans Merkezi iletişim

444 6 777

http://www.agaoglu.com.tr/




7-) Orint Park'ta resmi satışlar önümüzdeki ay başlıyor!


Orint Park, Ataşehir'de Orint Grup imzası ile yükseliyor. Hafriyat çalışmaları tamamlanan projede 12 kattan meydana gelen tek blok yer alıyor. 


Market, ticari alanlar ve konutların bulunduğu Orint Park satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor. 


48 konuttan oluşan Orint Park satış fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Orint Park teslimleri Şubat 2015'te yapılacak. 


Orint Park iletişim

Telefon: +90 (216) 688 81 88

Web adresi: http://orintpark.com/




8-) İş GYO'dan 110 milyon dolarlık proje!


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da Ataşehir Bölgesi'nde proje yapacak firmalardan... İş GYO Ataşehir projesinin toplam 31 bin metrekarelik kiralanabilir/satılabilir alanı bulunacak. 


Ofisler ve ticari ünitelerden meydana gelen İş GYO Finans Merkezi projesinin toplam yatırım bedeli ise 110 milyon dolar olarak planlanıyor. 


İş GYO iletişim

Telefon: (212) 325 23 50

Web: www.isgyo.com.tr



9-) Ege Yapı'dan Ataşehir atağı!


Batışehir'i hayata geçiren ve İstanbul içinde projelere hazırlanan Ege Yapı'nın lokasyonlarından biri de Ataşehir. Firma henüz projesi hakkında detayları belirlemedi. 


Ege Yapı Ataşehir iletişim

444 5 343

http://www.egeyapigroup.com.tr/


9-) Platin Group'tan Ataşehir projesi!


Platin Group Ataşehir projesinin detaylarını belirlememiş olsa da, bölgede proje yapacak firmalardan...

Platin Group iletişim

444 00 39

http://www.platingroup.com.tr/



Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön