25 / 04 / 2024

2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler!

2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler!

Ekim ayında İstanbul’un farklı semtlerinde farklı konseptte ve farklı bütçelere hitap eden 12 yeni konut projesi görücüye çıkmaya hazırlanıyor. İşte lansmana özel fiyatlarla 2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler 2013…



Emlakkulisi.com takipçilerini her ay olduğu gibi bu ay da yeni satışa çıkacak projelerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde 2013 Ekim’de lansmana özel fiyatlarla yeni satışa çıkacak projeleri mercek altına aldık. İşte İstanbul’un farklı semtlerinde, farklı konseptlerde hayat geçirilen 2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler 2013...


2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler!


1.Demir Panorama’da metrekaresi 2 bin 700 TL

Hadımköy’de Demir İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Demir Panorama projesinde resmi satışlar Eylül ayının 15’inden sonra başlaması planlanıyor. 42 dönüm alan üzerinde toplam 500 konuttan oluşan Hadımköy Demir Panorama projesined 1+1’den 6+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Demir İnşaat Demir Panorama projesinde büyüklükleri 66 ile 400 metrekare arasında değişen konutlar metrekaseri 2 bin 700 TL’den satışa sunuluyor. Demir Panorama projesinde konutların yanı sıra 30 bin metrekare ticari alan da bulunuyor. 


Demir Panorama hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler!


2.28 Ekim’den itibaren Saraylı olmaya davet edecek

Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut iştiraki ile Başakşehir’de hayata geçirilen Mavera Sarayları’nde 28 Eylül’de ön satışlar başlayacak. 4 ve 5 katlı 4 bloktan oluşan Başakşehir Mavera Sarayları projesinde toplam 40 konut bulunuyor. 4+1, 5+1 ve 6+1 daire seçeneklerinden oluşan Makro Yapı Mavera Başakşehir projesinde konutlar 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2 yıl sonra konut teslimlerinin yapılması planlanan Başakşehir Mavera projesi Başakşehir 5. Etapta konumlanıyor. 


Mavera Sarayları hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler!


3.Eminevim Kurtköy 560’ta 60 ay sıfır faizle 118 bin TL

Emin Otomotiv tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy’de hayata geçirilecek olan Eminevim 560 Kurtköy projesinde resmi satışların 2 hafta olarak başlaması planlanıyor. 3 blokta toplam 560 daireden meydana gelen Eminevim Kurtköy 560 projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 118 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Eminevim 560 Kurtköy projesinde firma bünyesinde 60 ay sıfır faizle taksit avantajı sunuluyor. 23 bin metrekare alan üzerinde yükselen Eminevim Kurtköy 560 Evleri projesinde konut teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark ve güvenlik gibi bir çok sosyal imkan bulunuyor. 


Eminevim Kurtköy 560 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler!


4.Nurol GYO’nun Seyrantepe projesi Ekim sonunda resmen satışta

Nurol GYO’nun Seyrantepe projesinin Ekim ayının sonlarına doğru satışa çıkması planlanıyor. 110 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen Nurol GYO Seyrantepe projesi, konut ve çarşı birimlerinden oluşuyor. 200 metre uzunluğunda 50 katlı kuleden oluşan Seyrantepe projesinde 450’nin üzerinde rezidans daire yer alıyor. 125 bin metrekare alan üzerinde yükselen Nurol GYO Seyrantepe projesi, Türk Telekom Arena Stadı’nın hemen sol arka tarafından yükseliyor. Satış rakamları henüz açıklanmayan projede yüzde 1 KDV oranı uygulanacak. 


Nurol Seyrantepe projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler!


5.Beylikdüzü West Side İstanbul’da metrekaresi 2 bin TL

West Side İstanbul Evleri’nde satışlar 2 hafta sonra başlaması planlanıyor. Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat güvencesiyle Beylikdüzü’nde hayata geçirilen West Side İstanbul Evleri projesi, 60 bin metrekare alan üzerinde toplam bin 158 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Beylikdüzü West Side İstanbul projesinde konutlar metrekaresi 2 bin TL’den satışa sunuluyor. Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen Şahinler Holding West Side İstanbul projesinde konut teslimlerinin ise 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise fitness center, yüzme havuzu, sauna, kapalı otopark ve oyun alanları bulunuyor.

 

West Side İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler!


6.Elit Alyans Residence’ta 2+1 daire 260 bin TL

Elit Alyans Residence, Gebze Çayırova’da Alyans İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. Ön satışların başladığı projede resmi satışlar Ekim ayı içerisinde başlayacak. 19 bin 473 metrekare alan üzerinde yükselen Gebze Elit Alyans Residence projesinde 4 blokta toplam 80 daire yer alıyor. 2+1, 3+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire seçeneklerinden oluşan Elit Alyans Residence projesinde konutlar 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2014 sonlarına doğru konut teslimlerinin yapılması planlanan Elit Alyans Residence Çayırova projesi, Sahiba Gökçen Havalimanı’na sadece 10 dakikalık mesafede konumlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise cafe, açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, Türk hamamı, dinlenme ve güneşlenme alanı, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Elit Alyans Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler!


7.Bursa’ya da Prestij geliyor. Fiyatlar 150 bin TL’den başlıyor

Bursa Prestij Modern projesi Bak Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. Ekim sonunda resmi olarak satışların başlaması planlanan Bak Yapı Bursa Prestij Modern projesinde toplam bin konut bulunuyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden oluşan Bursa Prestij Modern’de konut teslimlerinin ise 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Bak Yapı Bursa Prestij Modern projesinde konutlar 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  175 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Bak Yapı Bursa Prestij Modern projesi 59 bin metrekare alan üzerinde 13 bloktan oluşacak. 


Bursa Prestij Modern hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler!


8.Kağıthane İ Ofis’te metrekaresi 7 bin 500 TL

Dap Yapı güvencesiyle hayata geçirilecek olan Kağıthane ofis projesinin adı belli oldu. Dap Yap Kağıthane İ Ofis projesi Ekim ayında resmi olarak satışa sunulacak. 58 adet ofis ve 14 adet dükkan olmaz üzere toplam 72 bağımsız birimden oluşan Kağıthane İ Ofis projesinde ofisler metrekaresi 7 bin 500 TL’den satışa sunulacak. Dap Yapı Kağıthane İ Ofis projesinde ofis teslimlerinin 1,5 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

  

Kağıthane İ Ofis hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler!


9.Şehr-i Bahar Evleri 2’de metrekaresi 3 bin TL

Beyaz İnşaat ve Poyak İnşaat ortaklığında Bağcılar’da hayata geçirilen Şehr-i Bahar Evleri 2 projesinde resim satışların Eylül ayı sonu gibi yapılması planlanıyor. 6 bin metrekare alan üzerinde yükselen Bağcılar Şehr-i Bahar Evleri 2 projesinde toplam 71 daire yer alıyor. 120 metrekare 2+1 ve 150 metrekare 3+1 daire seçeneklerinden oluşan projede konutlar metrekaresi 3 bin TL ile 3 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulması planlanıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Şehr-i Bahar Evleri 2 projesinin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanrı, yürüyüş parkuru, fitness, spor merkezi, cafe, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor. 


Şehr-i Bahar Evleri 2 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler!


10.Beyoğlu Look 2 Ekim’de resmen satışta. Metrekaresi 4 bin dolar

Nar Yatırım ve As Yapı ortaklığında Beyoğlu’nda hayata geçirilen Beyoğlu Look projesi 2 Ekim’de resmen satışa çıkacak. Şehrin merkezinde yaşamayı ve çalışmayı sevenler için geliştirilen Beyoğlu Look projesinde 95 ofis bulunuyor. Beyoğlu Look projesinde büyüklükleri 50 ile 179 metrekare arasında değişen ofisler metrekaresi 4 bin dolardan satışa sunuluyor. As Yapı Beyoğlu Look projesinde resmi satışlar 2 Ekim’de başlayacak. 


Beyoğlu Look hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler!


11. West Wall Marina Vilları yarın satışta

West Wall Marina Vilları, Batı Duvarı İnşaat güvencesiyle Beylikdüzü’nde hayata geçiriliyor. 1 Ekim’de resim olarak satışa çıkacak olan Beylikdüzü West Wall Marina Vilları projesi, 7 farklı tipte 64 villadan oluşuyor. Dünyanın önde gelen tasarım ofislerinden Skidmore Owings and Merill imzası taşıyan Batı Duvarı İnşaat West Wall Marina projesinin sosyal olanakları arasında ortak yüzme havuzu, her villanın kendine özel yüzme havuzu, çocuk parkları, spor alanları, alışveriş alanları, özel plaj, yat kulübü, yelken okulu, restoran, kafeler, güvenlik ve otopark bulunuyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, IDO iskelesine 7 kilometre, Taksim’e 30 kilometre, Levent’e 32 kilometre, TEM bağlantısına 6 kilometre, E-5 bağlantısına ise 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

West Wall Marina hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 2013 Ekim’de yeni satışa çıkacak projeler!


12. Now Bomonti’de metrekaresi 3 bin 500 dolar

Now Bomonti, Now Gayrimenkul tarafından Şişli Bomonti’de hayata geçiriliyor. 3 Ekim’de resmi olarak satışların başlayacağı Şişli Now Bomonti’de konutlar metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Tek bloktan meydana gelen Now Bomonti’de banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Şişli Now Bomonti’de ayrıca firma bünyesinde de alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor. Anthill projesinin hemen arka tarafından hayata geçirilen Now Bomonti Tabanlıoğlu Mimarlık imzası taşıyor. 


Now Bomonti hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız



Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön