26 / 04 / 2024

2014'te yeni satışa çıkacak projeler!

2014'te yeni satışa çıkacak projeler!

İnşaat sektöründe bir taraftan “balon” tartışmaları sürerken diğer taraftan da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Binlerce yeni konut satışa çıkmak için gün sayıyor. İşte yeni satışa çıkacak projeler 2014…




2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


İnşaat sektöründe “balon’ tartışmaları sürerken yatırımlar da hız kesmeden devam ediyor. İstanbul’un farkı semtlerinde hayata geçirilen bu projeler görücüye çıkmak için gün sayıyor. Şimdi gelin lansmana özel fiyat ve ödeme avantajı ile yeni satışa çıkacak projeleri daha yakından inceleyelim. İşte tüm detayları ile her bütçeye ve aile tipine uygun yeni satışa çıkacak 18 konut projesi…


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


1.4 bin 188 konutluk dev proje

Torunlar GYO güvencesiyle hayata geçirilecek olan Finanskent 2 projesi ise 2014’ün ilk yılında satışa çıkacak. Geçtiğimiz yılın Ocak ayında  Kiptaş  Finanskent 2 ihalesini 1,4 milyar TL ile kazanan Torunlar GYO, Alibeyköy’deki bu arazi üzerinde 4 bin 188 konutluk proje inşa edecek. 26 bloktan oluşan Torunlar GYO Finanskent 2 projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 5 bin 262 araçlık otopark alanının yer alacağı Alibeyköy Finanskent 2 projesinde 182 bin 256 metrekare alan da üniversite için ayrılacak. Projenin üniversite alanında fakülte binaları, rektörlük, spor salanları, cami, mescit, kapalı otopark, kongre merkezi ve yurt bulunacak. 


Torunlar GYO Finanskent 2 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


2.Ataşehir Yüksel Studio 2 ay sonra satışta

Osel Art tarafından Ataşehir’de hayata geçirilecek olan Yüksel Studio projesinde 2-3 ay sonra satışların başlaması planlanıyor. 11 bin 694 metrekare alan üzerinde yükselen Ataşehir Yüksel Studio proje toplam 193 konuttan oluşuyor. Tamamı stüdyo dairelerden oluşan Osel Art Yüksel Studio projesinde daire teslimlerinin ise 15 ay sonra yapılması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise kapalı otopark, cep sineması, spor salonu, yüzme havuzu, resepsiyon hizmeti, kafetarya, kartlı geçiş sistemi ve güvenlik bulunuyor. 


Yüksel Studio hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


3.Kurtköy’te yeni bir Still

Still İstanbul Diamond projesi Kurtköy’de Yeşilyurt İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Yeşilyurt İnşaat’ın Still İstanbul Comfort projesine çok yakın konumda inşa edilecek projede satışlar Şubat 2014’te başlayacak. Az katlı L şeklinde 2 bloktan oluşan Kurtköy Still İstanbul projesinde şu anda ön talep toplanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise sauna, spor alanları, yüzme havuzu ve fitness salonu yer alıyor. 


Still İstanbul Diamond hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


4.Deniz manzaralı daireler

Allure Tower, Avcılar’da Doruk GYO güvencesiyle inşa edilecek. En geç 3 ay sonra satışların başlaması planlanan Avcılar Allure Tower projesi, 9 bin 184 metrekare alan üzerinde toplam 400 konuttan oluşuyor. 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinden oluşan Allure Tower Avcılar projesinde konutların yanı sıra 8 adet de dükkan yer alacak.  İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne yakın konumda yer alan Doruk GYO Allure Tower projesinde daireler Marmara ve Küçükçekmece Gölü manzarasına hakim. Projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness salonu, güvenlik ve otopark yer alıyor. 


Allure Tower hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


5.Yüzde 20 indirim avantajıyla Şubat’ta satışta

Resim İstanbul Sancaktepe’de Ortadoğu Grup güvencesiyle hayata geçiriliyor. Ön talep toplama sürecinin devam ettiği projede resmi satışların Şubat 2014’te başlaması planlanıyor. Lansmana özel yüzde 20 fiyat avantajı ile satışa çıkacak olan Sancaktepe Resim İstanbul projesinde toplam bin 310 daire yer alıyor. 28 bloktan oluşan Resim İstanbul Sancaktepe projesinde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinin ilk etabında 546 daire yer alıyor. 


Resim İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız



2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


6.En geç Haziran’da satışta

Sinpaş GYO güvencesiyle Sancaktepe’de hayata geçirilecek olan projede satışların en geç Haziran 2014’te başlaması planlanıyor. Sinpaş GYO Sancaktepe projesi toplam 900 konuttan oluşuyor. Rings İstanbul projesinin arka kısmında konumlanan proje 50 bin 100 metrekare alan üzerinde yükselecek. Veysel Karini İlköğretim Okulu ve Sancaktepe Anadolu Lisesi’ne yakın konumda yer alan Sinpaş GYO Sancaktepe projesinde konut teslimlerinin ise 2015 yılında yapılması bekleniyor. Proje E-80  karayoluna 1,5 kilometre, Samandıra kavşağına 3,4 kilometre ve Sancaktepe merkeze ise 4 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Sinpaş GYO Sancaktepe projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


7.Nisan’da görücüye çıkacak

Sinpaş Yapı Sancaktepe projesi Nisan 2014’te görücüye çıkacak. 5 ve 15 katlı 13 bloktan oluşan Sinpaş Yapı Sancaktepe projesinde toplam 291 konut yer alacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Sinpaş Yapı Sancaktepe projesinin toplam inşaat alanı ise 60 bin metrekare. Projenin sosyal olanakları arasında ise sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, 2 adet yüzme havuzu, güvenlik, otopark ve 12 bin metrekare yeşil alan bulunuyor. 


Sinpaş Yapı Sancaktepe projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


8.Maltepe’ye karma proje

Rönesans GYO’nun Maltepe projesi 2014’ün ilk yarında satışa çıkacak. 20 bin metrekare alan üzerinde yükselen Rörenans GYO Maltepe projesinde konut, iş merkezi ve AVM’den oluşacak. 14 katlı 2 konut bloğunda toplam 336 adet dairenin yer aldığı Rörenans GYO Maltepe projesinde 27 katlı iş merkezinde ise toplam 450 ofis yer alacak. Projede 2 bin 200 araçlık 3 katlı otopark yer alıyor. 


Rönesans GYO Maltepe projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


9.Göztepe Residences’ta Mart gibi satışta

Göztepe Residences, Toryum Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mart-Nisan gibi satışa çıkması planlanan Göztepe Residence projesi 4 bin 382 metrekare alan üzerinde 27 adet konuttan oluşuyor. 13 katlı tek bloktan meydana gelen Toryum Yapı Göztepe Residences’ta daire teslimlerinin inşaat başladıktan 12 ay sonra yapılması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise otopark, spor alanları ve açık yüzme havuzu gibi imkanlar bulunuyor. 


Göztepe Residences hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


10.Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu’da yükselecek

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu’da bin 300 konutluk yeni bir proje hazırlığında. D-100 karayoluna, TEM bağlantı yoluna ve Ambarlı Limanı’na yakın konumda yükselecek olan Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu projesi, E-5 üzerinde konumlanacak. 2014 yılı içerisinde inşaatına başlanması planlanan projede konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alacak. 158 bin metrekare alan üzerinde 17 bloktan oluşan Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu projesinde blokların altında ticari üniteler yer alacak. 


Kiler GYO Beylikdüzü projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


11.Rüya Prestij’e komşu geliyor

Pusula İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Rüya Prestij 2 projesi, Şubat ya da Mart gibi satışa çıkması planlanıyor. Toplam 300 konut ve 13 adet ticari birimden oluşan Esenyurt Rüya Prestij Residence 2 projesinde konut fiyatları Rüya Prestij Residece 1’e yakın olacak. Resmi işlemleri tamamlanan Pusula İnşaat Rüya Prestij 2 projesinde tapu çıkar çıkmaz satışlara başlanacak. 


Rüya Prestij 2 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


12.Esila Kent 2 geliyor

Turgutreis Group, Esenyurt’ta hayata geçirdiği Esila Kent projesinin 2.etabını satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Mayıs-Haziran gibi görücüye çıkarılacak olan Turgutreis Esila Kent 2 projesinde toplam 327 konut yer alıyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Esenyurt Esila Kent 2 projesi Esenyurt Devlet Hastanesi’nin karşısında yer alıyor. Fiyatların 89 bin TL’den başlangıç gösterdiği Esila Kent 1’e yakın fiyatlarla satışa sunulması beklenen projenin sosyal olanakları arasında ise spor alanları, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, fitness center ve yürüyüş yolları bulunuyor. 


Esila Kent 2 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


13.Horoz Lojistik arsası üzerinde rezidans yükselecek

Tekfen İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Esenyurt projesi, 2014’ün ilk çeyreğinde satışa çıkacak. Esenyurt’ta Horoz Lojistik arsası üzerinde konumlanan Tekfen İnşaat Esenyurt projesi257 bin metrekare alan üzerinde toplam 326 konuttan oluşuyor. 26 bloktan meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 

Tekfen İnşaat Esenyurt projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


14.Esenyurt’ta yeni bir Papatya açacak

Papatya Park Konakları Düzlem Yapı güvencesiyle Esenyurt’ta hayata geçirilecek. Nisan ayında satışa çıkması planlanan Düzlem Yapı Papatya Park Konakları projesinde 45 dönüm üzerinde 3 etaptan oluşacak.  Esenyurt Papatya Park Konakları’nın 15 dönümlük birinci etabında 200 konut, 22 dönümlük ikinci etabında 600 konut, 8 dönümlük son etabında ise 200 adet konut yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Papatya Park Konakları Esenyurt projesinde konutların yanı sıra 30’a yakın dükkan da yer alacak. 


Papatya Park Konakları hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


15.Basın Ekspres’e 50 milyon dolarlık yatırım

Antplato Residence, Basın Ekspres Yolu üzerinde Ant Yapı güvencesiyle inşa edilecek. 20 bin metrekare alan üzerinde rezidans ve ofisten oluşan Antplato Residence projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alacak. 50 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Ant Yapı Antplato Residence projesinin inşaatı ve satışı 2014 yılı içerisinde başlayacak. 


Antplato Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


16.Referans Güneşli 2014’ün ilk çeyreğinde görücüye çıkacak

Kiler GYO Referans projesi Güneşli’de yükselecek. 2 blokta toplam 200 adet bağımsız birimden oluşan Kiler GYO Referans Güneşli projesinin 2014’ün ilk çeyreğinde satışa sunulması planlanıyor. Bakın Ekspres Yolu’na ve metroya yakın konumda yükselecek olan projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alacak. Kiler GYO Referans Güneşli projesinde konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alacak. Proje geliştirme çalışmalarının devam ettiği projede fiyatlar henüz açıklanmadı. 


Kiler GYO Referans Güneşli hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


17.Dragos’ta loft şıklığı

W Loft Dragos projesi Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığında Maltepe’de hayata geçirilecek. Mart 2014 gibi satışa sunulması planlanan Maltepe W Loft Dragos projesinde modüler tasarım sistemi uygulanacak. 1+1’den 10+1’e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı W Loft Dragos Maltepe projesinde dairelerin içi loft tarzında tasarlanacak. Projede rezidans ve home ofis dairelerden oluşacak. 


W Loft Dragos hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 2014 te yeni satışa çıkacak projeler!


18.Otel konseptinde rezidans

216 Rezidans projesi 216 Yapı tarafından Çekmeköy’de hayata geçirilecek. Toplam 123 konuttan oluşan Çekmeköy 216 Rezidans’ta stüdyodan 3+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Önümüzdeki günlerde yapımına başlanması planlanan 216 Yapı Çekmeköy 216 Residans projenin sosyal olanakları arasında ise vale servisi, otopark, 24 saat teknik servis, kat temizliği, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve otopark hizmetleri yer alacak. Üsküdar Çekmeköy metrosuna 1,5 kilometre mesafede konumlanan 216 Rezidans Çekmeköy projesi Boğaz Köprüsü’ne, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Çekmeköy 216 Rezidans hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız




Geri Dön