19 / 04 / 2024

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi ile Gönüllü Hizmet Vakfı, İçerenköy'de yapımı için projelendirilen kültür merkezinin eksik kalan kaba inşaatının tamamlanması için protokol imzaladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Gönüllü Hizmet Vakfı’nı temsilen Mehmet İnal Aydınoğlu arasında imzalanan protokol kapsamında, yeni kültür merkezinin projelendirilip, eksik kalan kaba inşaatının tamamlanması sağlanacak.

Ataşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ataşehir Belediyesi’ne bedelsiz olarak teslim edilecek kültür merkezinin tamamlanması sonrasında  “Ataşehir Belediyesi Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi” adı verilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ruhsata aykırılık sebep gösterilerek yapımı durdurulan Kültür Merkezi’nin yapımına imzalanan bu protokol ile hızlı bir şekilde başlanarak Ataşehirlilerin hizmetine açılacak.

Protokolü imzalamasının ardından konuşan Başkan İlgezdi, “Ataşehir’de vatandaşlarımızın kültür ve sanatla daha çok buluşması için bu merkezimizin yapımını kısa sürede tamamlayıp halkımızın kullanımına sunacağız. Hayata geçirdiğimiz kültür ve sanat projelerimizle her yaştan Ataşehirlinin taleplerini gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

İlgezdi, “Kültür merkezimiz film, tiyatro ve dans gösterilerine ev sahipliği yapacak. Merkezimizde aynı zamanda sanatçılarımız için de özgür ve konforlu çalışma ortamları yaratacağız” şeklinde konuştu.

 


Geri Dön