20 / 04 / 2024

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yenilendi!

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yenilendi!

Atatürk Havalimanı’nda bulunan Devlet Konukevi ve özel havacılık terminali yenilendi. 4 aydır tadilatta olan Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi için yıkım ya da taşınma söz konusu değil.



29 Ekim'de İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınacak Atatürk Havalimanı'nda bulunan Devlet Konukevi'nin yıkılığ yıkılmayacağı gündeme gelmişti. Devlet Konukevi ve özel havacılık terminalinin çalışmaya devam edeceği belirtildi.

Hürriyet'ten Özgür Altuncu'nun haberine göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve diğer devlet yetkilileri ile İstanbul’u ziyaret eden yabancı devlet başkanları Atatürk Havalimanı’nı kullanmaya devam edecek. Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yetkileler için kullanıma hazır halde olacak.

4 aydır tadilatta olan Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nin salonunda koltuklar ve masa tamamen değiştirildi. Masanın arkasındaki duvarda Atatürk Havalimanı İstanbul yazısı bulunuyor. Aynı yerde Atatürk portresi de yer alıyor. Devlet konuk evinin giriş kapısı ile aprona açılan çıkış kapısı büyütülerek, etrafı yüksek duvarlarla çevrildi.

 

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yıkılacak mı?


Geri Dön