28 / 03 / 2024

Atersan temelden çatıya uygulama çözümleri sunuyor!

Atersan temelden çatıya uygulama çözümleri sunuyor!

Atergrup, Atersan firması ile teras ve eğimli çatılar, temel, perde, ıslak hacim izolasyonları, arıtma tesisleri, havuzlar, su depoları, gölet yalıtımları, endüstriyel zemin kaplamaları, spor sahaları ve dış cephe mantolama işleri yapıyor...



Atergrup, Atersan firması ile teras ve eğimli çatılar, temel, perde, ıslak hacim izolasyonları, arıtma tesisleri, havuzlar, su depoları, gölet yalıtımları, endüstriyel zemin kaplamaları, spor sahaları ve dış cephe mantolama işleri ile faaliyet gösteriyor. 20 yıllık deneyimleri ile her türlü yapıda temelden çatıya uygulama çözümleri sunduklarını belirten Aterstore Ürün Satış Yöneticisi Aykut Özay, teknolojik gelişmeleri takip ederek, bilgi alışverişi yaptıklarını ve böylece ekipman ve bilgilerini sürekli yenilediklerini söyledi. Tecrübeli inşaat mühendisleri ve teknikerleri ile her konuda çözüm sunarak problemleri ortadan kaldırmayı, mevcut ve yeni inşa edilecek olan yapıların sağlamlığını ve konforunu artırmayı hedeflediklerini dile getiren Özay, binaların dayanıklılığını sağlayarak ömürlerini uzatmayı amaçladıklarını aktardı. 

Aterstore firmasında yapı ve inşaat malzeme satışı yapıyor Atergrup olarak, hızlı servis ağları ile pazarın güvenini kazandıklarını belirten Aykut Özay, "Aterstore firmamız ile toptan yapı ve inşaat malzemelerinin satışını yapıyoruz. 2009 yılında kendimiz tasarlayarak inşa ettiğimiz, Bayraklı'da bulunan 6 bin metrekare alana kurulu showroom açtık. Yalıtım alanında bünyesine Henkel, Yalteks, Bitumex, Dow, Bonuspan, İzober, Wooler, Multıplan, Lineflex gibi birçok markanın bayiliklerini ve distribütörlüklerini kattık" diye konuştu. Yeni yatırımlarla güçlendiklerini ve bilinirliklerinin arttığını kaydeden Özay, bünyelerinde tasarım, uygulama, proje yönetimi, taahhüt, teknik ürün tedarikinin yanı sıra güneş enerjisi sektöründe de büyüme kararı aldıklarını açıkladı. Özay, şöyle devam etti: "Bünyemize dahil ettiğimiz Aterenerji firması ile Schmid&Pekintaş Enerji'nin çözüm ortağı olarak özellikle endüstriyel tesislere odaklandık. Atergrup çatısı altında faaliyet gösteren diğer firmalarımızdan Aterinşaat, sanayi yapılarında proje yönetimi, tasarım, imalat, mühendislik ve mimarlık hizmetleri veren anahtar teslimi taahhüt işleri yapıyor. Atersolar, fotovoltaik yatırımların uygulamasında gerek bina gerekse arazilerde güneş panellerinin güvenle, uzun ömürlü ve yüksek verimlilikte çalışmasını sağlayan çelik ya da alüminyum montaj sistemidir. Aterbond, firmamızın alüminyum kompozit panel dış cephe giydirme malzemesidir." 


Dünya ek


Geri Dön