29 / 03 / 2024

Atmaca İnşaat, Bursa'nın Demirtaş ve Minareli Çavuş bölgelerinde konut inşa edecek!

Atmaca İnşaat, Bursa'nın Demirtaş ve Minareli Çavuş bölgelerinde konut inşa edecek!

Şirketin genel müdürü Mahmut Atmaca, “ Yunuseli'nde tamamlanmış 170 dairemiz var ve 136 daire daha yapmayı planlıyoruz. Minareli Çavuş Mahallesi’nde de planladığımız bir projemiz var. Demirtaş’a da 104 dairelik bir proje hedefliyoruz.” dedi...




Mahmut Atmaca İnşaat, Bursa’da Demirtaş ve Minareli Çavuş bölgelerinde konut inşa edecek.


Şu aşamada Yunuseli’nde şirketin genel müdürü Mahmut Atmaca, “ Burada tamamlanmış 170 dairemiz var ve 136 daire daha yapmayı planlıyoruz. Minareli Çavuş Mahallesi’nde de planladığımız bir projemiz var. Demirtaş’a da 104 dairelik bir proje hedefliyoruz.” dedi.


“KABA İNŞAAT ÖNEMLİ”


İnşaat sektöründe ayrışmayı önemli gördüklerini belirten Atmaca, şöyle devam etti:


“Örneğin inşaatları güçlü kılan kaba yapılarıdır. Bu anlamda bizim en çok önemli gördüğümüz konu inşaatlarımızın kaba yapılarıdır. İnşaat sektörüne çekirdekten giren bir insan olarak insanlarımızın ev alırken binaların kaba inşaat yapılarını çok iyi araştırmalarını tavsiye ediyorum. Bizler firmamızda özellikle kaba inşaatın dayanıklı yapıldığını iddia ediyoruz. İnsanlarımızın güven ve huzurla yaşamaları için yapılarımızda deprem yönetmeliğine uymaya dikkat ediyoruz.” 


“HER BÜTÇEYE UYGUN DAİRELERİMİZ VAR”


Her bütçeye uygun dairelerinin bulunduğuna temas eden Atmaca, “ İleri ki projelerimizde 4+1r daireler ve rezidans daireler de yapmayı planlıyoruz. Bunların çalışmalarına başladık. Bunun yanı sıra insanlarımıza ödeme kolaylığı sunacak kampanyalarımız olacak.” ifadelerini kullandı.


Demirtaş ve Minareli Çavuş mahallelerinde hayata geçirecekleri projelere değinen Atmaca, şu açıklamalarda bulundu:


“Demirtaş bölgesinde daha önce bitişik nizam şeklinde yapı onayları vardı, şu anda aldığımız haberlere göre ayrık nizam inşaatlarda yapılabilecek o bölgeye. Biz de projemizi bu plana göre şekillendirdik. İnşaallah o bölgede bir ilki başlatıp halkımızın memnun bırakacak diteler yapmayı planlıyoruz o bölgeye. O bölgedeki dairelerimizde de birinci sınıf malzemeler kullanacağız ve müşterilerimizin talebine bağlı iç dizayn opsiyonu da vereceğiz. Minareli Çavuş Mahallemize de rezidans dairelerden oluşan bir proje inşa edeceğiz. Bu projemiz de yakın zamanda hayata geçecek.” 



Hakimiyet


Geri Dön