23 / 04 / 2024

Audi A3 Sedan fiyatları yenilendi! En ucuz A3 Sedan ne kadar? İşte 5 Temmuz Haziran 2022 fiyat listesi...

Audi A3 Sedan fiyatları yenilendi! En ucuz A3 Sedan ne kadar? İşte 5 Temmuz Haziran 2022 fiyat listesi...

Audi A3 Sedan birçok kişinin hayali. Audi A3 Sedan sportif, şık dış tasarımı, özel yapım ve yüksek kalitesi ve sürücü odaklı iç mekanı ile ilginin merkezi olmayı başarıyor. Peki, Audi A3 fiyatları ne kadar? İşte 5 Temmuz Haziran 2022 fiyat listesi...



Audi A3 Sedan birçok kişinin hayali. Audi A3 Sedan sportif, şık dış tasarımı, özel yapım ve yüksek kalitesi ve sürücü odaklı iç mekanı ile ilginin merkezi olmayı başarıyor.

Çalışma konsepti, bilgi ve eğlence sistemleri tamamen kendinize göre tasarlayacağını bir Audi A3 Sedan yaratmak için farklı son kat boyaları ve jantları ile kombileyebilirsiniz. Karanlık yollarda arkadaşınız olan Audi A3, çok yönlü iç tasarım ve Matrix LED farlar ile ön plana çıkıyor.

Audi A3 Sedan fiyatları ne kadar? Audi A3 sedan! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Audi A3 Sedan, sportif tasarımıyla pek çok kişinin gözdesi oldu. Audi A3 Sedan'ın her iki yanında bulunan egzoz borusu kaplamalarına sahip çift kollu egzoz sistemi, eşik kaplamaları ve alaşım jantları beğeni topluyor.

Audi A3'ü görünce gözleriniz hemen bal peteği görünümündeki çarpıcı radyatör ızgarasına sahip yeni Audi Singleframe'e dönecek. Yan tarafta, sürekli olarak devam eden omuz çizgisi yeni Audi A3 Sedan'ın uzunluğunu vurgulamak için arka kapıya kadar uzanır. Ayrıca, geniş iz genişliği araca atletik bir karakter katar.

Peki, Audi A3 fiyatları ne kadar? İşte 5 Temmuz Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön