18 / 04 / 2024

Audi A3 Sedan'a zam geldi mi? Fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A3 Sedan'ın 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Audi A3 Sedan'a zam geldi mi? Fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A3 Sedan'ın 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Audi, 2023 Mart ayına ait fiyat listesini açıkladı. Peki sıfır km Audi A3 Sedan'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A3 Sedan'ın 11 Mart 2023 fiyat listesi...



Türkiye'de sıfır km otomobil fiyatları yükselmeye devam ediyor. Araç üreticileri aylık olarak fiyat listelerini güncelleyerek alıcıları bilgilendiriyor. Audi'de Mart ayı listesini yayımladı. Peki markanın tutulan modellerinden birisi olan A3 Sedan'ın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte sıfır km'de 2023 model bir Audi A3 Sedan almak isteyenlerin ödemesi gereken o tutar...

Audi A3 Sedan'daki farklı teknolojiler ve sürücü asistan sistemleri oldukça dikkat çekiyor.  Kaçınma hareketi, hızlanma ve frenleme gibi özellikler güvenliği ön plana çıkarıyor.  Ayrıca bu gibi özellikler, hem uzun yolculuklarda hem de şehir trafiğinde sürüş konforunu da  üst seviyelere çekiyor.

Audi A3 Sedan a zam geldi mi? Fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A3 Sedan ın 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Audi A3 Sedan'ın opsiyonel MMI touch ile MMI navigasyon plus gibi özellikleri sezgisel kullanım için başarılı mühendisler tarafından özel olarak tasarlandı. Standart Audi sanal kokpit plus ve opsiyonel head-up gösterge ekranı, sürücünün doğrudan görüş alanında konumlanıyor ve ihtiyaç duyulan ilave bilgilerin görüntülenmesini sağlıyor. Standart 12,3 inç Audi sanal kokpit plus, çok parlak siyah bir yüzeye yerleştirilirken görüntü açısından da dikkat çekmeyi başarıyor.

Audi A3 Sedan'da ilk bakışta petek görünümlü çarpıcı radyatör ızgarasına sahip geniş Audi Singleframe göze çarpıyor. Yan tarafta, kesintisiz omuz çizgisi Audi A3 Sedan'ın uzunluğunu gözler önüne sererken arka kapıya kadar uzanıyor. Ayrıca aracın geniş iz genişliği, otomobile atletik bir karakter kazandırıyor.

Peki, Audi A3 Sedan fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte Audi A3 Sedan 11 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön