19 / 04 / 2024

Audi A4 Sedan'a yeni yıl zammı! Fiyatı 75 bin TL arttı! İşte Audi A4 Sedan 10 Ocak 2023 fiyat listesi

Audi A4 Sedan'a yeni yıl zammı! Fiyatı 75 bin TL arttı! İşte Audi A4 Sedan 10 Ocak 2023 fiyat listesi

Audi A4 Sedan'ın 2023 Ocak ayı fiyatı açıklandı. Aracın fiyatına zam geldiği görüldü. Peki Audi A4 Sedan kaç TL oldu?  İşte Audi A4 Sedan 10 Ocak 2023 fiyat listesi...



2023 yılının gelmesiyle birlikte otomobil fiyatlarının ne olacağı merak konusu olmuştu. Markaların bir çoğu yeni yıl fiyatlarını açıkladı. Fakat yılın ilk ayında otomobil üreticilerinin 2022 model modellerini satmaya devam ettiği görüldü. Audi de 2023'e zamla girdi. Markanın A4 Sedan modeli yaklaşık 75 bin TL zamlandı. İşte Audi A4 Sedan 10 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi A4 Sedan, sportiflik, duygu ve prestij anlamına gelir. Bu özellikler, dinamik quattro öğelerine ve uyumlu oranlara odaklanma sebebiyle her açıdan görülebilir. Yan görünüm, tekerleklere olduğu kadar geniş jant kapaklarına ve çarpıcı marşpiyel kaplamalarına da anında dikkat çekiyor.

İç mekanda, aracın genişliği, üzerinde krom kaplama şeridinin özel bir vurgu ilave ettiği kesintisiz havalandırma şeridi gibi özelliklerle vurgulanıyor. Orta konsolda geniş, pratik bir saklama bölmesi bulunuyor. Standart ambiyans aydınlatma, okuma ışıklarını içeriyor; ön tarafta bunlar sensör kontrollü olarak yer alıyor. İlave vurgular oluşturmak için isteğe bağlı ambiyans aydınlatma paketi plus donanımı seçilebiliyor.

Audi A4 Sedan'ını sürerken, isteğe bağlı sürücü asistan sistemlerini sürücüye yardımcı oluyor. Örneğin Şehir asistanı paketi; Park sistemi plus ve geri görüş kamerası dahil, şehir trafiğine yardımcı olmak için tasarlanmış sistemleri birleştiriyor.

Peki Audi A4 Sedan'ın teknik özellikleri neler? İşte Audi A4 Sedan teknik özellikleri ve 10 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön