24 / 04 / 2024

Audi Ekimde zam yapmadı! Audi Q3 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Audi Ekimde zam yapmadı! Audi Q3 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Audi Q3’de ön uç, dikey payandalara sahip büyük Singleframe ızgara modeli tarafından domine edilir. Omuz çizgisiyle birbirine bağlanan güçlü farlar ve arka lambalar tek bir tasarım öğesi oluşturur. Audi Q3 Ekim ayı fiyat listesini sizin için derledik.



Audi Q3’de iki donanım modelinden birini seçin – Advanced ve S line. Puls turuncu ve turbo mavi dahil olmak üzere on bir gövde rengi mevcuttur. Jantlar için ise 17 ila 20 inç arasında değişen seçeneklere kullanıcıya sunuluyor.

Audi Q3, standart olarak 10,25 inç dijital gösterge paneli de dahil sanal kokpit ile tam donatılmıştır. Mobil cihazlarınızı araca bağlamak için çeşitli ara yüzler ve bağlantı noktaları da araçta mevcuttur. Kontrol terminalinin en üst versiyonu ve opsiyonel MMI touch özellikli MMI navigasyon plus yüksek çözünürlüklü geniş ve renkli ekranında el yazınızı bile tanıyor.

Audi Q3 ve Audi Q3 Sportback 150 PS güç ve 250 Nm tork yaratan 1.5 litre 35 TSI motorla satın alınabilmektedir. Audi Q3 modellerinde S Tronic, çift kavramalı otomatik şanzıman kullanılmaktadır.

Audi Q3 WLTP standartlarına göre ortalama 7.3 ile 6.6 litre yakıt tüketmektedir. Audi Q3’ün maksimum hızı ise 206 km/s ve 0-100 km hızlanması da ortalama 9.4 saniyedir.

Audi Q3 Advanced ve S Line tasarım paketleriyle kullanıcısına satılmaktadır. Bu tasarım paketlerine ek olarak da Dinamik Paket, Navigasyon Paketi ve Premium Paket ekstra bedelle satın alınabilmektedir.

Bagaj hacmi 410 litre olup, arka koltuklar öne arkaya hareket ettirilebilir. Bu sayede bagaj hacmi arttırılabilmekte ya da diz mesafesi ayarlanabilmektedir.


Geri Dön