26 / 04 / 2024

Audi Q3'e Kasım zammı! Audi Q3 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi Q3'e Kasım zammı! Audi Q3 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi Kasım ayında otomobil fiyatlarını güncelledi. Peki Kasım zammı sonrası Audi Q3 fiyatları nasıl değişti? İşte Audi Q3, 26 Kasım 2022 fiyat listesi..



Dinamik genel görünümüyle Audi Q3, şehirli yaşam tarzını yansıtıyor. Koltuk arkalıkları katlandığında, Audi Q3 bagaj için 1.405 litreye kadar alan sağlıyor. Audi Q3'ün SUV karakteri özellikle arkadan görünüşte belirgin bir şekilde öne çıkıyor.

Q3'ün ön ucu, dikey payandalara sahip büyük Singleframe ızgara tarafından domine ediliyor. Omuz çizgisiyle birbirine bağlanan farlar ve arka lambalar tek bir tasarım öğesi oluştururken, Audi Q3'ün  Puls turuncu ve turbo mavi dahil 11 farklı renk seçeneği bulunuyor. Jantlar için ise 17 ila 20 inç arasında değişen seçeneklere sunuluyor.

Koltukları istenildiği gibi elektrikli olarak ayarlanabiliyor. Uzun dingil mesafesi sayesinde, sürücü ve diğer yolcular bol miktarda baş ve diz mesafesinin keyfini çıkarabiliyor. 

Audi Q3 kullanıcıya aralarından seçim yapabileceği bir dizi sürücü asistan sistemi sunuyor. Öne çıkan özelliklerden biri, isteğe bağlı uyarlanabilir hız sabitleyicisi. Hızlanmaya, frenlemeye, hızı ve mesafeyi korumaya ve şeritte kalmaya yardımcı oluyor.

Audi Q3'ün motoru söz konusu olduğunda, 110 kW'lık TFSI motor seçeneği sunuluyor.

Audi Q3, standart olarak 10,25 inç dijital gösterge paneli dahil sanal kokpit ile donatıldı. Mobil cihazları araca bağlamak için çeşitli arayüzler ve bağlantı noktaları bulunmakta. Kontrol terminalinin en üst versiyonu – opsiyonel MMI touch özellikli MMI navigasyon plus – yüksek çözünürlüklü renkli ekranında el yazılarını bile tanıyor.

Peki Audi Q3'ün teknik özellikleri neler? İşte Audi Q3 teknik özellikleri ve 26 Kasım 2022 fiyat listesi


Geri Dön