23 / 04 / 2024

Avcılar Tahtakale Mahallesi’nin imar planları hazırlanıyor!

Avcılar Tahtakale Mahallesi’nin imar planları hazırlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde yaşayanların imar sorununa değinerek çözüm için seçimden sonra çalışmaları başlatacaklarını müjdeledi. Topbaş, kimseyi mağdur etmeyeceklerini de sözlerine ekledi...




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avcılar Ispartakule – Bahçeşehir Bağlantı Yolu ile Avcılar Tahtakale Köprüsü ve Kavşak Düzenlemesi’nin temel atma törenine katıldı.


Kadir Topbaş buradaki konuşmasında Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde yaşayanların imar sorununa değinerek çözüm için seçimden sonra çalışmaları başlatacaklarını müjdeledi. Kadir Topbaş sözlerini şöyle sürdürdü: “Tahtakale Mahallesi’ni Çevre Şehircilik Bakanlığı rezerv alan ilan etti. Buranın planları yapılacak. Burada size nasıl bir imar gerekiyorsa inşallah önümüzdeki dönem bizim desteğimizle ilçe belediyesi yapacak. 10 yıldır kimseyi mağdur etmedik, kimseyi yerinden etmedik. Bizler sizin adınıza görev yapıyoruz. ‘Sizi buradan edecekler’ sözlerine asla inanmayın. Biz siniz hakkınızı korumak için buradayız. Kimsenin hakkını heder etmeyiz.”



Geri Dön