24 / 04 / 2024

Avenue Bodrum AVM açıldı!

Avenue Bodrum AVM açıldı!

Yatırımını Türkmenoğlu İnşaat’ın, kiralama ve yönetimini Avm MFİ Partners’ın gerçekleştirdiği, Bodrum’a yeni bir alışveriş ve yaşam tarzı getirecek olan Avenue Bodrum AVM, bugün itibariyle kapılarını ziyaretçilerine açtı...




Bodrum’luların yeni buluşma noktası Avenue Bodrum AVM, bugün Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Bodrum Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, İlçe Emniyet Müdür Yardımcı Kazım Taşbaş, Türkmen İnşaat Yön. Kurulu Başkanı Vedat Türkmen, Avmmfipartners Yön. Kurulu Üyesi Tarkan Ander ve AVM Müdürü Dilek Kurt’un katılımlarıyla açıldı.


Yatırımını Türkmenoğlu İnşaat’ın, kiralama ve yönetimini Avm MFİ Partners’ın gerçekleştirdiği, Bodrum’a yeni bir alışveriş ve yaşam tarzı getirecek olan Avenue Bodrum AVM, bugün itibariyle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Keyifli etkinlik ve aktivite alanları ile Bodrum’un yeni buluşma noktası olacak olan Avenue Bodrum AVM’de protokol töreninin ardından renkli kortej gösterileri,  eğlenceleri etkinlikler ve ikramlarla açılış kutlamaları devam etti.


Avenue Bodrum AVM’de 3 gün sürecek olan açılış kutlamaları, bu akşam saat 20:00 de Emir Ersoy Projecto Cubano konseri ile devam edecek. Emir Ersoy Projecto Cubano canlı performansları ve pop müziğe kattığı Latin ezgileri ile Avenue Bodrum AVM sahnesinde ziyaretçilerimize müzik karnavalı yaşatacak.


Açılışın ikinci gününde ise yine saatler 20:00’yi gösterdiğinde DJ Can Hatipoğlu, Quartet&Groove Gang performansı ile ziyaretçilerimizi dansa davet edecek. Avenue Bodrum AVM’de eğlence 2 Haziran Pazar günü saat 20:00’de başlayacak olan ünlü tiyatrocu Metin Zakoğlu’nun stand up gösterisi ve Akustik Funny Band ‘in performansı ile devam edecek. Çocukların sevgilisi Pepee, muhteşem gösterisiyle 1 ve 2 Haziran tarihlerinde Bodrum’da İlk kez birbirinden eğlenceli şarkılar ve sürpriz interaktif oyunları ile ziyaretçilere keyifli saatler geçirtecek. 


Yaz sezonu boyunca görkemli etkinlik ve konserlere imza atacak olan Avenue Bodrum AVM, 22 Haziran 2013 akşamında Gülşen & Ozan Çolakoğlu’nu Bodrumlularla buluşturacak. 



Geri Dön