25 / 04 / 2024

Avlu Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Avlu Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Firma: Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı

Proje: Avlu Kurtköy

Konut fiyatlarının 185 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avlu Kurtköy ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Aralık ayı deniliyor. Projenin yatırım bedeli 45 milyon TL olarak belirlendi...



Dairelerin ön talep sürecine başlanan Avlu Kurtköy ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Proje,  Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı  imzası taşıyor. 


138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesisin yer aldığı Kurtköy Avlu projesi, İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy bölgesinde yükseliyor. Projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. 


17 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen  Avlu Kurtköy  ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılı deniliyor. Proje,  Mimar Aykut Akın tarafından tasarlandı.


Arsa alanı 7 bin 200 metrekare olarak belirlenen Pendik Avlu Kurtköy, 45 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Proje, WRoof projesinin paralel sokağında inşa ediliyor. 


Avlu Kurtköy ne zaman teslim edilecek sorusuna Aralık 2016 cevabı veriliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarına Eylül 2014 tarihinde başlanacak. 


Avlu Kurtköy telefon: 444 5 374

Web Adresi: http://www.erguvaninsaat.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön