18 / 04 / 2024

kurtköy avlu teslim tarihi

kurtköy avlu teslim tarihi

Konutların satışlarına 2014 yılının Eylül ayında başlanması planlanan Kurtköy Avlu fiyatlar 185 bin TL'den başlayarak değişiyor. Tasarımında Mimar Aykut Akın'ın imzası bulunan proje, Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortak projesi olarak yükseliyor..

Avlu Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Konut fiyatlarının 185 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avlu Kurtköy ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Aralık ayı deniliyor. Projenin yatırım bedeli 45 milyon TL olarak belirlendi...

Avlu Kurtköy'de 459 bin TL'ye son 3+1! Anahtar teslim!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de yer alan Avlu projesindeki son 3+1 daire 459 bin TL'den satılıyor.

Panorama Hill Kurtköy Evleri teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de 5 katlı 84 daire ve 7 villa olarak yükselen Panorama Hill Kurtköy Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor..

Kurtköy Vogue teslim tarihi!

Kurtköy Vogue teslim tarihi bu yıl sonu olarak belirtiliyor. Ayse Yapı projesi Vogue Kurtköy'de daire fiyatları 220 bin liradan başlayarak değişiyor...

360 Kurtköy Residence teslim tarihi!

360 Kurtköy Residence teslim tarihi Haziran 2018 olarak belirlendi. Demirbaş - Hanesel ortaklığında yükselen 360 Kurtköy Residence projesinde fiyatlar 366 bin liradan başlayarak değişiyor...

Oto World Asya Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Oto World Asya projesinde 365 tane galeri bulunuyor. Satışların ve kiralamaların hızla devam ettiği Oto World Asya Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Helenium Boutique Kurtköy ne zaman teslim?

Helenium Boutique projesinde peşinatsız, banka kredisiz ödeme yapılabiliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Satışların hızla devam ettiği Helenium Boutique Kurtköy ne zaman teslim?

Kurtköy Oto World Asya ne zaman teslim?

Kurtköy Oto World Asya ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Oto World Asya projesinde dükkanların fiyatları 790 bin lira ile 1 milyon lira arasında değişiyor...

Kurtköy Helenium Butik teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen Helenium Butik Rezidans satış süreci devam ediyor. 6 bin metrekare alan üzerinde yayılan Kurtköy Helenium Butik teslim tarihi haberimizde bulunuyor.

Kentev Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Pendik İlçesi'nde hayata geçirilen Kentev Kurtköy Konutları 5-8 ve 9 katlı 3 blok olarak planlandı. Peki Kentev Kurtköy ne zaman teslim?

Avlu Kurtköy Evleri'nde örnek daire ziyaretine yüzde 5 indirim devam ediyor!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşan Avlu Kurtköy Evleri'nde örnek daire ziyaretlerine yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor.

Kentev Kurtköy ne zaman teslim?

İhya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kentev Kurtköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks daire tipleri bulunuyor. Kentev Kurtköy ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizde mevcut.

Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i satıldı!

Erguvan inşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Kurtköy'de yapımına başlanacak Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i bir aylık dönemde tamamlandı. Projede 132 adet konut yer alıyor.

Avlu Kurtköy Pendik'te 189 bin TL'ye daire!

Erguvan İnşaat & Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Kurtköy'de yapımına başlanacak Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i bir aylık dönemde tamamlandı. Projede fiyatlar 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

kurtköy avlu teslim tarihi Haberi

kurtköy avlu teslim tarihi

İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen Kurtköy Avlu fiyatlar dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Toplamda 138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesisten oluşan Avlu Kurtköy Evleri, 45 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede yer alan dairelerin ön talep sürecine başlandı. 


Mimar Aykut Akın tarafından tasarlanan Kurtköy Avlu fiyatlar hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Proje,  Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığıyla konumlanıyor. 


Arsa alanı 7 bin 200 metrekare olarak belirlenen Avlu Kurtköy projesi, Wroof projesinin paralel sokağında konumlanıyor. Projede yer alan daireler Eylül 2014 tarihinde satışa sunulacak. 


Dairelerin teslimlerine Aralık 2016 tarihinde başlanması planlanan Kurtköy Avlu fiyatlar 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, 17 bin metrekare inşaat alanı üzerinde...