28 / 03 / 2024

Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları!

Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde yükselen proje 10 katlı 9 blok halinde inşa ediliyor.



Teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayı olarak belirlenen  Avrupa Konutları Kale  Topkapı'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları alanları ve konumlarına göre farklılık gösteriyor.  Artaş İnşaat  imzası taşıyan proje İstanbul Zeytinburnu Cevizlibağ lokasyonunda hayata geçiriliyor.


Zeytinburnu Avrupa Konutları Kale'de daireler minimum 77 metrekare, maksimum 210 metrekare; ofisler ise minimum 247 metrekare olarak tasarlandı. Proje 10 katlı 9 bloktan meydana geliyor.


Banka kredisine uygun olan Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale Evleri oyun alanları, sauna, fitness center, yüzme havuzu ve Türk hamamı gibi sosyal olanaklara sahip. 


Toplam 599 daire, 52 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları 1 milyon 926 bin TL'den, daire fiyatları ise 641 bin TL'den başlıyor. 


Topkapı Avrupa Konutları Kale nerede?

Adres: Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu / İstanbul


Avrupa Konutları Kale telefon numarası: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön