18 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Yamanevler teslime hazırlanıyor!

Avrupa Konutları Yamanevler teslime hazırlanıyor!

Artaş İnşaat, geniş ve ferah kullanım alanları olan, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin bulunduğu Avrupa Konutları Yamanevler'i, sahiplerine erken teslim etmeyi planlıyor...



Hayata geçirdiği projelerle bulunduğu bölgeye değer katan Artaş İnşaat, inşa çalışmalarının hızla sürdüğü Avrupa Konutları Yamanevler’i 2020’nin ilk çeyreğinde müşterilerine erken teslim etmeyi hedefliyor.

Türkiye gazetesinden Necmi Çiçekçi 'nin haberine göre,İnşaatında sona doğru ilerlenen Avrupa Konutları Yamanevler’in ilk etabında toplam 545 daire bulunuyor.

Geniş ve ferah kullanım alanları olan, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede, daireler 65 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde AVM’ler, hastaneler ve üniversitelerin etrafında olduğu, merkezi iş alanına çok yakın yerde yükselen Avrupa Konutları Yamanevler, konumu ile çok beğenilerek tercih ediliyor.

Projenin yanı başında konumlanan Yamanevler metro durağı ulaşımı kolaylaştırırken, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’de Yamanevler’e yakın mesafede bulunuyor.

https://www.avrupakonutlariyamanevler.com/


Geri Dön