19 / 04 / 2024

Avrupa’daki doğalgaz krizi Antalya’nın işine geldi! Günlük 21 Euro ile doya doya tatil imkanı

Avrupa’daki doğalgaz krizi Antalya’nın işine geldi! Günlük 21 Euro ile doya doya tatil imkanı

Avrupa’da yaşanması öngörülen doğalgaz krizi Antalya’daki turizmcilere fırsat doğurdu. İşte günlük 21 euro ile doya doya tatil imkanına dair detaylar!



21 EURİ İLE TÜRKİYE’DE TATİL İMKANI!

Türkiye turizm şehri Antalya, Avrupa'da yaşanması beklenen ısınma krizini fırsata çevirmeye hazırlanıyor. Kış turizmine yönelik planlarını devreye sokmaya başlayan sektör temsilcileri, Avrupa’da yaşayan yaklaşık 150 milyonluk emekliyi hedef pazar olarak seçti. Turizmciler, Avrtupa'daki doğalgaz krizinin Antalya’daki kış turizminin önünü açacağı kanısında.

Son yapılan zamlarla aylık doğalgaz faturasının 600 euro civarında olacağını hesaplayan turizmciler, emekli Avrupalılar’a , “Doğalgaza vereceğiniz günlük 21 euroya otellerimizde yeme içme dahil kalabilirsiniz” teklifini sunulacak.

AVRUPA’DA DOĞALGAZ KRİZİ YAŞANACAK!

Rusya’nın AB’nin kendisine yaptırımlar uygulaması üzerine doğalgaz sevkiyatını düşürmesiyle Avrupa’da kışın evlerde yaşanacak ısınma sorunlarına yönelik önlemler alınmaya başlandı. Doğalgaz krizinden doğacak sorunlar üzerine bir yandan özellikle yaşlı kesimi kış aylarını ülkelerinde geçirmeleri için aralarında Türkiye’nin de olduğu Akdeniz ülkelerini harekete geçirirken bir yandan da Almanya, Hollanda ve diğer ülkelerde insanlar yaz ortasında kış için odun toplamaya başladı.

HOLLANDA'DA ODUN TÜCCARLARINA YOĞUN TALEP

Hollandalı odun tüccarları müşterilere yetişmekte zorlanıyor. Böyle giderse, pahalı olmasına rağmen yurt dışından odun ithal etmek zorunda kalacağını düşünen odun tüccarları, "Müşterilerin yoğunluğuna bakacak olursak ortalık sanki kış gibi görünüyor" dedi.

BELÇİKA'DA DA TALEP PATLAMASI VAR

Enerji fiyatlarının arttığı ve önümüzdeki kışın tarihin en pahalı kışı olabileceği öngörülüyor. Odun stoklama Hollanda ile sınırlı kalmayarak Belçika'ya da taşındı. Araştırmalara göre Belçikalı odun tüccarları da artan talebe yetişemiyor.

İSVEÇ, SLOVAKYA VE BALTIK ÜLKELERİ

İsveç'te de oduna olan talep oldukça artmaya başladı. Slovakya'da ve Baltık ülkelerindeki odun tüccarları müşterilerine yok satıyor, yüksek nakliye masrafları odun ihracatını tamamen durdurdu. Estonya'da da yakacak odun fiyatı yüzde 240 oranında arttı.

Okul eksiklerinizi 17 Ağustos Çarşamba ŞOK kataloğundan tamamlayın! İşte 17 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Dogecoin şaha kalktı! Kimse bu kadarını beklemiyordu!

Benzin ne kadar? 16 Ağustos 2022 bugün motorin mazot, LPG ve benzin fiyatları ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön