28 / 03 / 2024

Axis İstanbul: Bu kampanya işinize gelecek!

Axis İstanbul: Bu kampanya işinize gelecek!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

"Axis İstanbul: Bu kampanya işinize gelecek" sloganıyla tanıtılan Bayrampaşa Axis İstanbul'da teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık mesafede bulunuyor.



Ofisleri alanları minimum 74 metrekare, maksimum 210 metrekare olarak dizayn edilen  Axis İstanbul  Residence'nin ön kısmında Bayrampaşa metro istasyonu, arka kısmında ise Demirkapı metro istasyonu yer alıyor. 


"Axis İstanbul: Bu kampanya işinize gelecek" sloganıyla yükselen Axis İstanbul Ofisleri  Sur Yapı  imzası taşıyor. Projenin 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Axis İstanbul Bayrampaşa'da AVM, spor salonu, kafeler, restoranlar, print center, hobi ve oyun odası, sinema salonları, oturma terasları, toplantı salonları, geniş lobi alanları, kat bahçeleri, arşiv odası, fitness center gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Axis İstanbul Rezidans lokasyon olarak Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne ve Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakika yakınlıkta inşa ediliyor. 


Sur Yapı Axis İstanbul'da ofislerin fiyatları 948 bin 300 TL'den başlıyor. Yüzde 10 + yüzde 10 indirim uygulanan projede 4 bin 705 TL'lik taksitlerle ve 120 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. 


Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön