26 / 04 / 2024

Axis İstanbul satılık ofis!

Axis İstanbul satılık ofis!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde ofislerin alanları 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. İşte Axis İstanbul satılık ofis fiyatları...



Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen  Axis İstanbul  ofis projesinde yer alan ofislerin alanları 90 ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje "A Plus kampanya" ile satışlarına devam ediyor.


İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen  Sur Yapı  Axis İstanbul 'da yüzde 10 indirim uygulanıyor. Sabit kur avantajı yer alan projede 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor.


Bayrampaşa Axis İstanbul projesinin Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Atatürk Havalimanı, Üsküdar-Kadıköy-Kartal, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Taksim-Mecidiyeköy-Levent gibi bölgelere ulaşım kolaylığı mevcut.


Axis İstanbul satılık ofis fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofis alanları yer alıyor.


Axis İstanbul Sur Yapı projesinde; AVM, spor salonu, kat bahçeleri, kafeler, hobi ve oyun odası, sinema ve toplantı salonları, arşiv odası, print center, oturma terasları, restoranlar, fitness center ve geniş lobi alanları gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor.


Axis İstanbul Bayrampaşa nerede?

Adres: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön