29 / 03 / 2024

Ayda 250 lira kirayla sanal ofis!

Ayda 250 lira kirayla sanal ofis!

Girişimcilerin önündeki en büyük engel olan ofis maliyetleri, sanal ofislerle yüzde 80’e düşürülüyor. Ayda 250 ila 450 lira kirayla sanal ofis kurulabiliyor.



IT- Bilişim teknolojileri, lojistik, e-ticaret, temizlik gibi alanlarda faaliyet gösteren bir şirket kurmak istiyor; ancak yüksek ofis maliyetleri nedeniyle vazgeçiyorsanız bir de sanal ofisleri düşünmelisiniz.

Akşam Gazetesi'nden Özgül Öztürk'ün haberine göre; bir ofis için ödenmesi gereken, depozito, elektrik, su, doğalgaz, personel ücreti maliyetlerini ortadan kaldıran sanal ofisler, fiziki ofislere nazaran yüzde 70 ila 80 arasında tasarruf imkanı sunuyor. İngiltere’den doğan ve son yıllarda Türkiye’de de popüler hale gelen sanal ofislere aylık 250 TL ila 450 TL arasında ücretle sahip olabilirsiniz.

1 GÜNDE KURULUYOR 

1 gün içerisinde kiracısına teslim edilen sanal ofislerde çağrılarınız, posta-kargolarınız ve misafirleriniz iş adresinizi gösterdiğiniz eOfis’te profesyonel bir ekip tarafından karşılanıyor. Sanal ofislerde toplantıda olduğunu zaman bile size her an ulaşılabilmesi için firmanız adına telefonlarınıza cevap veren bir ekip bulunuyoe. eOfis’lerde normalin biraz üzerinde ücret ödeyip ön rezervasyonla toplantı odası ve kısa süreli ofis kullanımı yapılabiliyor. Bu şekilde, iyi bir imaj bırakmak istediğiniz iş insanlarını profesyonel bir ofis ortamında ağırlayabiliyorsunuz.

SİSTEMİN AVANTAJLARI: 

- Düşük maliyet ve prestijli iş adresi 
- Telefon, kargo işleriyle uğraşmak yok 
- Dilediğiniz yerden çalışma imkanı 
- İhtiyaca göre şekillendirilebilmesi 
- Çevrenizin genişlemesi.

Sektörde 150 firma faaliyette

Küçülen ofisler, değişen çalışma alışkanlıkları ve yeni ofis kurma maliyetlerinin artması sebebiyle sanal ofislere ilgi gün geçtikçe artıyor. Araştırmalar kapsamında 2020'e kadar işgücünün yüzde 70’i ofis dışında çalışacak. Sanal  ofislere olan ilgiyi artırıyor. Dünyada çok yaygın kullanım alanına ulaşan sanal ofisler Türkiye’de de her geçen gün daha fazla firmanın tercihi oluyor. Türkiye’de 150’den fazla yerli ve yabancı firma sanal ofis hizmeti veriyor. 

Girişimciliği kolaylaştırıyoruz 

Toplam 4 merkeziyle hazır ve sanal ofisi bulunan Endless Offices Genel Müdürü Gökmen Özdemir, sanal ofislerin normal ofislerden yüzde 70-80 daha tasarruflu  olduğunu belirtti.  Özdemir, "Ayda 249 ila 449 TL arasında bir bedelle kiralanabilen sanal ofislere girişimcilerin yanı sıra yurtdışında bir iletişim ofisi isteyen firmalar da rağbet gösteriyor" diye konuştu.


Geri Dön