26 / 04 / 2024

sanal ofis istanbul

sanal ofis istanbul

Endless Group bünyesi altında faaliyet gösteren Endless Office özellikle evden çalışmaya başlayan aynı zamanda kurumsal bir ofis ayrıcalığı yaşamak isteyenlere stopajsız, prestijli adreslerde ofis sahibi olma fırsatı sağlıyor.

Milenyum kuşağının yüzde 71'i ofislere ihtiyaç duymuyor!

Yeni nesil teknolojilerle beraber hızla artan dijitalleşme profesyonel iş yaşamını dinamik bir dönüşüm sürecine girdi. Teknoloji çağının genç nesli iş hayatında daha fazla olurken verim odaklı çalışma modelleri ön planda.

Yeni süreçte fiziki ofislerin yerini sanal ofisler alacak!

Koronavirüs sürecinde evden çalışma modeli sevildi. Yapılan global araştırmalar değerlendirildiğinde, yeni dönemde sabit ofislerin yerine sanal ofislerin öne çıkacağı düşünülüyor.

Ofis hayatında dönüşüm başladı! 5 gün ofis yok!

Koronavirüs sonrası çok sayıda çalışan işini eve taşıdı. Uzmanlar ofis hayatında dönüşümün başladığını söylüyor. Peki bundan sonra ne olacak? İşte merak edilenler...

Kira ve aidat ödemek istemeyen şirketler evden çalışıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle kira ve aidat ödemek istemeyen şirketler evden çalışmaya karar verdi. 2020 yılı içerisinde sanal ofislere talep 7 kat arttı.

Emlak danışmanlarının yeni gözdesi sanal ofisler!

Sanal ofis konstepti, emlak sektörü temsilcileri göz bebeği konumunda. Ofis kiraları, stopaj, fatura giderleri derken maliyet yükünün altında kalan emlak sektörü sanal ofislere kayıyor...

Ayda 250 lira kirayla sanal ofis!

Girişimcilerin önündeki en büyük engel olan ofis maliyetleri, sanal ofislerle yüzde 80’e düşürülüyor. Ayda 250 ila 450 lira kirayla sanal ofis kurulabiliyor.

Sanal ofisler için vergi ödenir mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde sanal ofisleri ve belediyelerin sanal ofislerin ödediği vergilerle ilgili takibini kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Belediyeler sanal ofis kiracılarının peşinde' başlıklı yazısı...

Tnext Offıce Hazır Ve Sanal Ofis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnext Offıce Hazır Ve Sanal Ofis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Timuçin Eldeleklioğlu tarafından kuruldu.

Sanal ofisle ilgili akla gelen soruların cevabını Ritim Office verdi!

Sanal ofis, çağımızın çağdaş ve yaratıcı çözümlerinden biri. Ritim Office, sanal ofisle ilgili merak edilen her şeyi yanıtlıyor...

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Sanal ofisler 'iş yeri kiralaması' olarak görülmüyor!

Yeni çalışma kültürü sanal ofisler oldu. Peki nedir bu sanal ofisler? Sanal ofis kiraları ne kadar? Sanal ofisler, iş yeri kiralaması olarak geçiyor mu? İşte detaylar...

Sanal ofis kiralarken bunlara dikkat edin!

Sanal ofis iş yaşamınızda kurtarıcı hale gelirken, kiralama yaparken dikkat edilmesi gereken konular yer alıyor. Emlak sektörünün yeni trendi sanal ofisleri kiralarken bunlara dikkat...

Hazır ve sanal ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler!

Sanal ofis ve hazır ofis alternatifleri gün geçtikçe artıyor. Ofis kiralamak isteyenlerin dikkat etmesi gereken birçok nokta bulunuyor. İşte hazır ve sanal ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler...

Paylaşımlı ofislere talep artıyor! 

Ofis maliyetlerinin yükselmesi paylaşımlı ofislere olan talebi artırdı. En düşük sanal ofis kirası 190 TL'den başlıyor. 

Emlak danışmanlarının yeni gözdesi sanal ofisler!

Sanal ofis konstepti, emlak sektörü temsilcileri göz bebeği konumunda. Ofis kiraları, stopaj, fatura giderleri derken maliyet yükünün altında kalan emlak sektörü sanal ofislere kayıyor...

Ayda 250 lira kirayla sanal ofis!

Girişimcilerin önündeki en büyük engel olan ofis maliyetleri, sanal ofislerle yüzde 80’e düşürülüyor. Ayda 250 ila 450 lira kirayla sanal ofis kurulabiliyor.

Ofis sanal da olsa çevre vergisini kiracı öder!

Gelir İdaresi Başkanlığı, sanal ofis kullananlara “Çevre Temizlik Vergisi’ni kiracı öder” uyarısında bulundu.

Workinton Katar Doha’da açıldı!

Alfardan Properties ve Workinton arasında ortaklık anlaşması imzaladı. İşbirliği kapsamında hazır ofis, ortak çalışma alanı, sanal ofis ve toplantı odası hizmetlerinde yeni dönem başlayacak.

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

sanal ofis istanbul Haberi

sanal ofis istanbul

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sonucunda bir çok kişi evlerden çalışmaya başladı. Yeni çalışma sistemi de gün geçtikçe yaşantımıza entegre oldu. Yükselen maliyetler, pandemi ile birlikte değişiklik gösterek günlük yaşantımız emlak sektöründe yeni bir trend oluşturdu.

Değişen çalışma sisteminde homeofise geçen kurum ve kişilere özel kurumsal bir çatı altında çeşitlilik gösteren ofis seçenekleri çalışma sisteminize kolaylık sağlayacak. Şehrin merkezinde ofis ayrıcalığı yaşamak isteyenlere Endless Office, eşsiz seçeneklerle çalışma şeklinize bir stil kazandırıyor.

Endless Office CEO’su Gökmen Özdemir, “Sanal ofis sektörünün gözle görülür bir şekilde hızla büyüdüğünü söyleyebilirim. 3 yılda fiziki ofise ihtiyaç duymayan birçok iş kolunun kurtarıcısı olacağını öngörüyoruz” ifadelerini kullandı.

Sanal ofis ayrıcalığıyla fiziki bir ofise gitmeksizin vergi levhası üzerinde göstereceğiniz yasal adres, posta,...