19 / 04 / 2024

Emlak sektöründe yeni trend: Sanal ofisler!

Emlak sektöründe yeni trend: Sanal ofisler!

Endless Group bünyesi altında faaliyet gösteren Endless Office özellikle evden çalışmaya başlayan aynı zamanda kurumsal bir ofis ayrıcalığı yaşamak isteyenlere stopajsız, prestijli adreslerde ofis sahibi olma fırsatı sağlıyor.



Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sonucunda bir çok kişi evlerden çalışmaya başladı. Yeni çalışma sistemi de gün geçtikçe yaşantımıza entegre oldu. Yükselen maliyetler, pandemi ile birlikte değişiklik gösterek günlük yaşantımız emlak sektöründe yeni bir trend oluşturdu.

Değişen çalışma sisteminde homeofise geçen kurum ve kişilere özel kurumsal bir çatı altında çeşitlilik gösteren ofis seçenekleri çalışma sisteminize kolaylık sağlayacak. Şehrin merkezinde ofis ayrıcalığı yaşamak isteyenlere Endless Office, eşsiz seçeneklerle çalışma şeklinize bir stil kazandırıyor.

Endless Office CEO’su Gökmen Özdemir, “Sanal ofis sektörünün gözle görülür bir şekilde hızla büyüdüğünü söyleyebilirim. 3 yılda fiziki ofise ihtiyaç duymayan birçok iş kolunun kurtarıcısı olacağını öngörüyoruz” ifadelerini kullandı.

Emlak sektöründe yeni trend: Sanal ofisler!

Sanal ofis ayrıcalığıyla fiziki bir ofise gitmeksizin vergi levhası üzerinde göstereceğiniz yasal adres, posta, kurye, kargo bildirimi ve takibi, şirketinize özel telefon numarası ve IP adresi, ayda 10 saat toplantı odası kullanımı, 4 ayrı lokasyonda toplantı rezervasyonu opsiyonu ve en önemlisi stopajdan muafiyet gibi fırsatlar sağlayan Endless Office çözüm ortaklığı sunacak. İşleri daha da kolaylaştıracak Endless Office seçenekleriyle hem konforlu hem kurumsal bir iş hayatı motivasyonunu yükseltecek.

Sanal ofisler Türkiye'de hızla yayılıyor!


Geri Dön