25 / 04 / 2024

sanal ofis fiyatları

sanal ofis fiyatları

Endless Group bünyesi altında faaliyet gösteren Endless Office özellikle evden çalışmaya başlayan aynı zamanda kurumsal bir ofis ayrıcalığı yaşamak isteyenlere stopajsız, prestijli adreslerde ofis sahibi olma fırsatı sağlıyor.

Milenyum kuşağının yüzde 71'i ofislere ihtiyaç duymuyor!

Yeni nesil teknolojilerle beraber hızla artan dijitalleşme profesyonel iş yaşamını dinamik bir dönüşüm sürecine girdi. Teknoloji çağının genç nesli iş hayatında daha fazla olurken verim odaklı çalışma modelleri ön planda.

Yeni süreçte fiziki ofislerin yerini sanal ofisler alacak!

Koronavirüs sürecinde evden çalışma modeli sevildi. Yapılan global araştırmalar değerlendirildiğinde, yeni dönemde sabit ofislerin yerine sanal ofislerin öne çıkacağı düşünülüyor.

Ofis hayatında dönüşüm başladı! 5 gün ofis yok!

Koronavirüs sonrası çok sayıda çalışan işini eve taşıdı. Uzmanlar ofis hayatında dönüşümün başladığını söylüyor. Peki bundan sonra ne olacak? İşte merak edilenler...

Kira ve aidat ödemek istemeyen şirketler evden çalışıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle kira ve aidat ödemek istemeyen şirketler evden çalışmaya karar verdi. 2020 yılı içerisinde sanal ofislere talep 7 kat arttı.

Sanal ofislere ilgi giderek artıyor!

Teknoloji dünyasının sunduğu avantajlardan ofisler de payını aldı.Sayıları giderek artan sanal ofis firmaları, iş dünyasını büro, kırtasiye ve sekreterlik masraflarından kurtarıyor...

Ofislerde yeni trend sanal ofisler!

Maslak, Levent ve Yeşilköy’de metrekaresi 33 dolara çıkan kiraların yanına bile yaklaşılamazken, sanal ofisler, işinizi bir gökdelene taşıma fırsatı veriyor. Üstelik ayda ortalama 300 liraya.

Yücesoy İdeal Ofis fiyatları!

Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. Proje 14 Temmuz Cuma basına tanıtılacak. İşte Yücesoy İdeal Ofis fiyatları..

Dap Teras Kule ofis fiyatları!

Dap Teras Kule ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. Teras Kule Kartal'da faizsiz 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Nidakule Kayaşehir ofis fiyatları!

Nidakule Kayaşehir ofis fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor. Ön satışa sunulan Nidakule Kayaşehir Ofisleri Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor.

Megapol Çarşı Kule ofis fiyatları!

Megapol Çarşı Kule projesi İzmir Konak'ta hayata geçirildi. 40 bin metrekare inşaat alanı bulunan projede ofis fiyatları 257 bin 318 dolardan başlıyor...

Yenimahalle Ostim prestij ofis fiyatları!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Yenimahalle Ostim prestij ofis fiyatları 456 bin 300 TL'den başlıyor. Projede yer alan dükkan fiyatları ise haberimizin içinde bulunuyor.

Artaş İnşaat hazır ve sanal ofis işletmeciliği yapacak!

Artaş İnşaat’ın genç veliahtı Serhan Çetinsaya babası Süleyman Çetinsaya’nın hayata geçirdiği gayrimenkul projelerinde hazır ve sanal ofis işletmeciliği yapacak. İlk adımı Maslak’ta atan WorkLand İcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya, “2 yılda 5 şubeye ulaşacağız” dedi.

Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

12 katlı dört blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları!

20 bin 436 metrekare alana sahip Ferko Line'da ofis ve dükkanlara yer veriliyor. İşte Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları..

Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları!

Toplam 59 ofis ve 13 adet dükkandan meydana gelen Corner Office Beylikdüzü projesinde ofislerin büyüklükleri 44 metrekare ile 130 metrekare arasında dizayn edildi. Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları...

Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları!

192 ofis, 38 dükkan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Kağıthane'de resmi satışlar başladı. İşte, Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları...

Ferko Line Kağıthane ofis fiyatları!

Ferko Line Ofisleri İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Ferko Line Kağıthane ofis fiyatları 11 bin 750 TL'den başlıyor

Kağıthane Ferko Line ofis fiyatları!

Toplam 120 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kağıthane Ferko Line ofis fiyatları 11 bin 750 TL’den başlıyor. Proje Ferko İnşaat imzası taşıyor.

Folkart Time İzmir ofis fiyatları!

Folkart Time İzmir ofis fiyatları 432 bin TL'den başlıyor. Folkart Time İzmir projesinde 0,69 faizle ödemeler yapılıyor...

sanal ofis fiyatları Haberi

sanal ofis fiyatları

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sonucunda bir çok kişi evlerden çalışmaya başladı. Yeni çalışma sistemi de gün geçtikçe yaşantımıza entegre oldu. Yükselen maliyetler, pandemi ile birlikte değişiklik gösterek günlük yaşantımız emlak sektöründe yeni bir trend oluşturdu.

Değişen çalışma sisteminde homeofise geçen kurum ve kişilere özel kurumsal bir çatı altında çeşitlilik gösteren ofis seçenekleri çalışma sisteminize kolaylık sağlayacak. Şehrin merkezinde ofis ayrıcalığı yaşamak isteyenlere Endless Office, eşsiz seçeneklerle çalışma şeklinize bir stil kazandırıyor.

Endless Office CEO’su Gökmen Özdemir, “Sanal ofis sektörünün gözle görülür bir şekilde hızla büyüdüğünü söyleyebilirim. 3 yılda fiziki ofise ihtiyaç duymayan birçok iş kolunun kurtarıcısı olacağını öngörüyoruz” ifadelerini kullandı.

Sanal ofis ayrıcalığıyla fiziki bir ofise gitmeksizin vergi levhası üzerinde göstereceğiniz yasal adres, posta,...