27 / 04 / 2024

Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda 584 Araçlık dev otopark inşa edildi!

Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda 584 Araçlık dev otopark inşa edildi!

Parkturk, Ege Bölgesi’nin en büyük kapasiteli otoparklarından birini Aydın’a kazandırdı. 12 milyon TL’lik yatırımla hizmete giren Parkturk Aydın Otoparkı 584 araçlık kapasitesi ile Aydın’ın en büyük ticari otoparkı unvanını aldı...



Parkturk, Ege Bölgesi’nin en büyük kapasiteli otoparklarından birini Aydın’a kazandırdı. 12 milyon TL’lik yatırımla hizmete giren Parkturk Aydın Otoparkı 584 araçlık kapasitesi ile Aydın’ın en büyük ticari otoparkı unvanını aldı. Aydın ve benzeri otopark yatırımları ile şehir merkezlerindeki trafik sorununa dur demek istediklerini belirten Parkturk Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özgür Tezel, Atatürk Kent Meydanı altında 15 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek Parkturk Aydın Otoparkı’nı kamu kaynaklarına dokunmadan hayata geçirdiklerini dile getirdi. 


‘Otoparktan Daha Fazlası’ anlayışı ile faaliyetlerini sürdüren Parkturk, akıllı ve çevreci otopark portföyüne bir yenisini daha ekledi. Yatırımlarına hız veren Parkturk hizmete aldığı Aydın Otoparkı ile Ege Bölgesi’nin en büyük kapasiteli otoparklarından birini Aydın’a kazandırdı. 12 Milyon TL’yi aşan yatırımla Aydın Atatürk Kent Meydanı’nın altına inşa edilen Parkturk Aydın Otoparkı toplamda 18 bin metrekareye aşan büyüklüğü ve 584 araçlık dev kapasitesi ile dikkat çekiyor. 


Aydın gibi şehir merkezlerinde trafik sorunun yaşandığı iller için özel projeler geliştirdiklerini söyleyen Parkturk Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özgür Tezel, Ege Bölgesi’nde ilk etapta Aydın ili için yatırım kararı aldıklarını diğer illerde ise yatırım fırsatlarını değerlendirdiklerini söyledi. Parkturk olarak Türkiye genelinde 14 otopark projesine sahip olduklarını kaydeden Tezel, “Aydın Atatürk Kent Meydanı’nın dışında Eskişehir’de 3, Ankara’da 1, İstanbul Büyükçekmece ve Beşiktaş ilçelerinde ise 1’er adet olmak üzere işlettiğimiz otoparklarımız mevcut. Ayrıca Zeytinburnu, Bakırköy, Beyoğlu ve Kadıköy ilçelerinde de inşaatına hızla devam ettiğimiz dev otopark projelerimiz bulunuyor” şeklinde konuştu. Tezel, Parkturk olarak tamamlanacak 14 proje ile 2014 sonu itibariyle kapalı otopark işletmeciliğinde 6 bin 500 araç kapasitesine ulaşmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. 


Atatürk Kent Meydanı ve Parkturk Aydın Otoparkı’nın Aydın iline uluslararası çapta bir meydan anlayışı kazandırdığını vurgulayan Parkturk Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özgür Tezel, inşaat aşaması boyunca gösterdiği yakın ilgiden ötürü Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve Aydın Belediyesi Fen İşleri Birimi’ne şükranlarını sunduklarını ifade etti. 




Geri Dön