27 / 04 / 2024

Aykut Erdoğdu'nun villasındaki kaçak bölümler yıkıldı!

Aykut Erdoğdu'nun villasındaki kaçak bölümler yıkıldı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu’ya ait Çeşme Ildır Mahallesi 30015 sokakta yer alan villadaki kaçak eklentiler yıkıldı. Yapının son durumunu fotoğraflandı...



CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'nun Çeşme Ildır Mahallesi 30015 sokakta yer alan villasını mimari projeye aykırı şekilde yenilediğini ve kaçak tadilat yaptığını ortaya çıkmıştı. Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre; Erdoğdu'nun kaçak tadilatından rahatsız olan Site Başkanı İsmet Önder Kırlı ve üye Ali Eser tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na 14 Kasım'da şikayette bulunuldu.

Çeşme Belediyesi, villadaki kaçak yerleri yerinde tespit etti ve 1 ay süre verip villayı mühürledi.

Kaçak bölümlerden bir kısmını balyozla yıkan Erdoğdu, bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Erdoğdu çektiği videosunda, "Evet arkadaşlar şimdi kaçak villadayız. Benim yaptığım bir cam balkon ve bir depo inşaatıdır. Benim herhangi bir belediyeden kör kuruş aldığımı söyleyenler iddialarını ispat ederseler, ben milletvekilliği dahil bütün görevlerimden ayrılacağım" diye konuşmuştu.

Aykut Erdoğdu nun villasındaki kaçak bölümler yıkıldı!

SABAH O VİLLAYI FOTOĞRAFLADI

Erdoğdu'nun Çeşme'deki deniz manzaralı villasındaki kaçak eklentileri yıktığı ve binayı eski haline getirdiği Sabah muhabiri Ceyhan Torlak fotoğrafladı. İnşaat işçilerinin çalışmaları 3 haftadır devam ederken, Erdoğdu'nun 900 bin liraya satın aldığı villanın yeni fotoğraflarında kaba inşaatının tamamlandığı gözlendi.
 

Aykut Erdoğdu kendi villasını yıktı!
 


Geri Dön