25 / 04 / 2024

Aylık 8 bin 850 lira maaşla sınavsız iş ilanları duyuruldu! İŞKUR'a başvuranlara hemen iş başı yaptırılıyor

Aylık 8 bin 850 lira maaşla sınavsız iş ilanları duyuruldu! İŞKUR'a başvuranlara hemen iş başı yaptırılıyor

Asgari ücretle çalışanların geçimlerinin iyice zorlaştığı bugünlerde İŞKUR sınav şartı aramadan aylık 8 bin 850 maaşla alınacak personellere ilişkin resmi duyurusunu yaptı. İŞKUR üzerinden alınan başvurulardan sonra uygun işlere yönlendirilen adaylara anında işbaşı yaptırılıyor. İşte detaylar...



'Zanaat altın bileziktir' diyen büyüklerimiz bir meslek sahibi olmanın önemini geçmişten günümüze dek yeni nesillere aktarmaktadır. Milyonlarca üniversitelinin iş bulmakta zorlandığı Türkiye'de ilkokul, ortaokul ve lise dengi emzun olduktan sonra elinde bir mesleği olan ve iş arayanlar üniversite mezunu vasıfsız elemanlara nazaran daha hızlı iş bulabilmektedir. 

İş araynaların yapması gereken ise İŞKUR'a girip kayıt oluşturmaktır. İŞKUR'a işçi kaydı oluşturduktan sonra üyelik aktivasyonu tamamlanınca çok rahat istenilen işe ulaşmak mümkün oluyor. Piyasada ara eleman olarak tabir edilen iş kollarında büyük personel açığı bulunuyor. İş kollarında maaşlar ise asgari ücretin neredeyse 3 bin lira üzerinde oluyor. Bazı meslek dallarında ise 10 bin lira aylık maaş, yemek kartı, sigorta, prim ve yol ücreti de almak mümkün.

Ara eleman konusunda sıkıntı çeken işyeri sahipleri taleplerini İŞKUR'a iletiyor kurum da işverenin aradığı nitelikteki işçiyi hızlı bir şekilde oluşturulan personel havuzundan temin ediyor.

İŞKUR kanalıyla bulunacak işler için ya internet üzerinde kayıt oluşturmalı ya da size en yakın İŞKUR müdürlüğüne gidip evrak doldurarak kayıt oluşturmanız gerekiyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön