23 / 04 / 2024

Ayşe Boyner ilk mağazasını açtı!

Ayşe Boyner ilk mağazasını açtı!

Türkiye’nin perakende devleri arasında bulunan Boyner’in üçüncü nesil temsilcilerinden biri olan Ayşe Boyner, ailesinin izinden giderek kendi markasını oluşturdu ve ilk mağazasını hizmete açtı.



Türkiye’nin perakende devlerinden olan Boyner’in üçüncü nesil temsilcileri arasında yer alan Ayşe Boyner, ailesinin izinden gidip kendi markasını oluşturdu ve ilk mağazasını hizmete açtı.

Hürriyet Kelebek yazarı Mehmet Üstündağ, bugünkü yazısında; 2019 yılın Nisan ayında yarattığı Faraway markasıyla büyük başarı sağlayan Ayşe Boyner, geçen ay Bebek Yokuşu’nda açtığı mağazasıyla da yeni bir heyecana sahip.

Markasının adı Faraway’in anlamı ‘uzaklar’dan ilham alan Ayşe Boyner, ilk koleksiyonunu hazırlarken Afrika’dan, ikincisi için de İngiliz sahil köylerinden yola çıkmıştı.

Boyner, Meksika’dan ilham alarak hazırladığı üçüncü koleksiyonunu da raflara çıkardı.

Boyner’in Meksika’nın sembolleri arasında yer alan kaktüslerle kırmızı, yeşil, sarı ve mavi tonlarını bol bol kullandığı ürünler, beğeni topladı.

AYNI ÇATI ALTINDA FARKLI MARKALAR

Ayşe Boyner bu yeni yolculuğunda dedesi Ali Osman Boyner’i takip ediyor ve mağazasında başka markalar da bulunuyor. Tıpkı dedesinin kurduğu Çarşı Mağazaları’nda olduğu gibi Faraway’de de birçok niş marka aynı çatı altında toplanıyor.

Örneğin Atölye Patika’nın sabunları, kardeşi Emine Boyner Kürşat’ın seramikleri ve zeytin ağacından servis tabakları, Darwin Botanicals’ın saç aksesuvarları ...


Geri Dön