26 / 04 / 2024

Azra Dekor yılda 1 milyon parça seramik üretiyor!

Azra Dekor yılda 1 milyon parça seramik üretiyor!

Cam seramik üretimi ile sektöre adım atan Azra Dekor, yılda 1 milyon parça seramik üretiyor. Seri üretime geçen firma, 100 çalışanı ile hizmet veriyor...



Cam seramik üretimi ile sektöre adım atan Azra Dekor, yılda 1 milyon parça seramik üretiyor. Seri üretime geçen firma, 100 çalışanı ile hizmet veriyor. Firmalarının kısa zaman içinde büyüdüğünü ifade eden Azra Dekor firma sahibi Ahmet Yöndem, "Farklı sektörlerde hizmet veren bir firmayız. Henüz üç yıldır bu sektörde olmamıza rağmen, çok yol aldık" dedi. 

Ahmet Yöndem , "Çini ve seramiğin başkenti Kütahya. Züccaciye, turizm ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteriyoruz. Azra Dekor ile cam seramik ürünler üretmek için yola çıkmıştık. 2011 yılında başladığımız ticari faaliyetlerimiz, günden güne büyüttük. Seri üretime geçtik" diye konuştu.Kurumsal firmalar için promosyon üretim yaptıklarını söyleyen Yöndem, "Seramik tabaklar, cam seramik ürünler, çini ürünler, seramik ürünler, nihaleler üretiyoruz. Ayrıca dekoratif ürünlerimiz de mevcut. Firmalara yönelik promosyon grubu ürünlerimiz de ilgi görüyor" açıklamasında bulundu. 


Cam züccaciye alanında kurumsal markalardan biri olan LAVın bayiliğini yaptıklarının bilgisini veren Ahmet Yöndem, "LAV için seramik mutfak ürünleri üretiyoruz. Her ne kadar geleneksel sanattan vazgeçemesek de yenilikleri de takip ediyoruz. Bu amaçla 2014 yılında firmamızın bünyesinde Ar-Ge departmanı kurduk " dedi. Çini ile anılan kentin, hediyelik eşya konusunda önde gelen isimlerden biri olduğuna dikkat çeken Yöndem, "Bulunduğumuz şehir dolayısıyla geleneksellikten vazgeçmemiz mümkün değil" diye konuştu. 


Dünya Bölge


Geri Dön